برنامه توسعه هفتم باید با نگاه تکریم و حل ریشه‌ای مشکلات بازنشستگان تدوین شود

کرمانشاه- ایرنا- عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه باید نظام عادلانه بین پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان رعایت شود، گفت: در برنامه هفتم توسعه باید مشکلات بازنشستگان را ریشه‌ای حل کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «محمد رشیدی» روز پنجشنبه در نشست روسای کانون های بازنشستگان استان کرمانشاه؛ همچنین بر تدوین نگاه تکریم آمیز برنامه هفتم توسعه نسبت به بازنشستگان تاکید کرد و از مهمترین ریشه های به وجود آمدن مشکلات این قشر را عدم وجود این نگاه بین مسئولان سطح کلان کشور دانست که باعث شده به وضعیت و مسائل بازنشستگان به موقع رسیدگی و توجه نشود.

وی در ادامه همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان طبق قانون (بازنشستگان تا ۹۰ درصد حقوق شاغلان باید مستمری دریافت) را حلال بسیاری از مشکلات و مسائل فعلی بازنشستگان عنوان کرد و گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تدوین برنامه هفتم توسعه با جدیت به دنبال اجرای این قانون همسان سازی حقوق ها هستند.

برنامه توسعه هفتم باید با نگاه تکریم و حل ریشه‌ای مشکلات بازنشستگان تدوین شود

رشیدی همچنین ایجاد عدالت و همسان سازی در پرداخت مستمری بین بازنشستگان ارگان های مختلف را از دیگر اهداف نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تدوین برنامه هفتم توسعه برشمرد و بیان داشت: در بین پرداخت حقوق شاغلان دولت نیز اکنون بی عدالتی فراوانی وجود دارد که باید این تبعیض برطرف شود.

این مقام مسئول همچنین گفت: در برنامه هفتم توسعه باید تلکیف تمام شرکت هایی که زیر عنوان صندوق بازنشستگی تشکیل شده اند ولی هیچ سود، نفع و فایده ای به بازنشستگان نمی رساند، روشن شود؛ زیرا تعداد بسیار زیادی شرکت صندوق بازنشستگی در کشور و استان ها وجود دارد که فقط از اسم آنها سوء استفاده می کنند و برای خود سود می برند و حسابرسی هم نمی شوند.

باید از دست اقتصاد دولتی رها شویم

نماینده مردم شهر کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود؛ ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را در اقتصاد دولتی آن دانست و بیان داشت: بیشتر کشورهای جهان اقتصاد دولتی را که هم تورم زا، هم رانت و ویژه خوار و فساد زا است رها کردند اما ما همچنان این نوع اقتصاد را رها نکردیم و این عامل ریشه اکثر مسائل و مشکلات اقتصادی ما در کشور است.

رشیدی وظیفه اصلی دولت در عصر جدید را تنظیم گری و نظارت بر امور عنوان کرد و اظهار داشت: اما در کشور ما خود دولت همه امور بویژه اقتصاد را در دست گرفته و رها نمی کند و اجازه رشد و پیشرفت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در کشور را هم نمی دهد.

برنامه توسعه هفتم باید با نگاه تکریم و حل ریشه‌ای مشکلات بازنشستگان تدوین شود

وی افزود: تا زمانی که از اقتصاد دولتی جدا نشویم همچنان هر سال تورم خواهیم داشت و شاهد کم ارزش شدن پول ملی خواهیم بود.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در ادامه اصل ۴۴ مبنی بر واگذاری امور به مردم و بخش خصوصی را بسیار مهم دانست و گفت: اما اجرای درست و دقیق اصل ۴۴ به اقتصاد ما کمک می کند نه اینکه طوری که اموال عمومی و ملی به هدر برود .

استان کرمانشاه دارای بیش از ۴۱ هزار بازنشسته و ۲۶ هزار شاغل کسور پرداز به صندوق بازنشستگی کشوری است.

این استان دارای ۲۳ کانون بازنشستگی کشوری فعال که ۱۲ کانون در شهرستان کرمانشاه و ۱۱ کانون در سایر شهرستانهای استان می باشد.

کانونها پل ارتباطی بین بازنشستگان و صندوق بازنشستگی و دستگاههای اجرایی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha