به گزارش ایرنا محمد مولوی روز شنبه در حاشیه بازدید از چند هنرستان فنی و حرفهای در استان و بررسی وضعیت کارگاهها و تجهیزات آنها بیان کرد: توسعه رشتههای مهارتی و فنی در استان صنعتی خوزستان از اهداف نظام آموزش و پرورش است تا جوانان بازار کار و آینده شغلی داشته باشند.
وی با اشاره به آسیب شناسی صورت گرفته در حوزه توسعه رشتههای فنی و مهارتی افزود: یکی از راههای کاهش بیکاری و استفاده از نیروی بومی در صنایع و کارخانجات استان، پرورش جوانان با مهارت است.
مولوی گفت: متاسفانه در گذشته گرایش به رشتههای فنی و مهارتی در استان بسیار کمرنگ بود که با آسیب شناسی و برنامه ریزی انجام شده در این بخش، گرایش دانش آموزان به رشتههای مهارتی در استان بهتر شده است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید اظهار کرد: احداث چهار هنرستان کشاورزی در خوزستان با توجه به بستر بسیار مناسب کشاورزی در این استان بدون شک میتواند موجب تحول در کشاورزی نوین در استان شود لذا انتظار میرود ساخت این چهار هنرستان در زمانی کوتاه به سرانجام برسد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: پنج هنرستان مستقل و پنج هنرستان ضمیمه ای فنی و حرفه در آبادان در سال تحصیلی جدید راه اندازی میشوند که در شهرستان صنعتی آبادان در کاهش نرخ بیکاری تاثیر بسیار چشمگیری خواهند داشت.
وی افزود: طبق برآورد انجام شده تا یک سال آینده شاخص توسعه و گرایش به رشتههای فنی و حرفهای در استان از میانگین کشوری فراتر خواهد رفت.
۴۰۰ هنرستان در حال حاضر در خوزستان وجود دارد.
نظر شما