دبیر: کمیته ملی المپیک هرچقدر پول بدهد آش می‌خورد!/ مناف هاشمی متوجه حرف‌هایم نمی‌شود

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون کشتی در مجمع عمومی سالیانه این فدراسیون با انتقاد از کمیته ملی المپیک گفت: چهار ماه از سال گذشته و کمیته المپیک فقط ۳ میلیارد به ما داده است. هر چقدر پول بدهند آش می‌خورند. هر روز برای یک نفر حداقل یک‌میلیون تومان فقط برای غذا هزینه می‌کنیم اما نمی‌دانم چرا مناف هاشمی متوجه نمی‌شود؟

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی صبح امروز شنبه ۲۷ خردادماه در محل سالن کنفرانس ساختمان شهید جنگروی (فدراسیون کشتی) برگزار شد.

این مجمع به ریاست برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت منابع وزارت ورزش و جوانان، آرش فرهادیان مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس بانوان کمیته ملی المپیک و اعضای مجمع برگزار شد. علیرضا دبیر در این مجمع اظهار کرد: روزی که آمدیم جمعیت کشتی‌گیر زیر ۴۰ هزار نفر بود اما امروز به لطف خدا و تلاش انجام شده،‌ این جمعیت نزدیک به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. آن‌هایی که کار مدیریتی کرده‌اند می‌دانند که رساندن ۴۰ هزار کشتی‌گیر به ۴۰۰ هزار نفری یعنی چه. در روزهای ابتدایی حضورمان، برای اولین بار سند طرح توسعه کشتی را که با نظر کارشناسان مطرح کشتی و با همکاری دانشگاه شریف برای ۸ سال نوشتیم که در آن چندین محور از جمله موارد فنی، مالی، فرهنگی، توسعه‌ای،‌ زیرساختی، آموزشی، داوری و رسانه‌ای قید شده بود. سعی کردیم که کار فدراسیون را بر اساس برنامه راهبردی انجام دهیم و اعتقاد داشتیم که اگر از صد درصد این برنامه ۵۰ درصد آن نیز اجرا شود، کشتی کشور دچار یک تحول خواهد شد.

وی ادامه داد: نتایج و آمار فنی کشتی‌گیران در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که کشتی در کسب مدال در رقابت‌های برون مرزی و همچنین کسب عناوین قهرمانی تیمی موفق عمل کرده است. در رده سنی نوجوانان در کشتی فرنگی قهرمان جهان و نایب قهرمان آسیا و در نونهالان نیز در کشتی فرنگی قهرمان و در کشتی آزاد نایب قهرمان شدیم. یکی از افتخارات کسب شده توسط بانوان آلیش کار بوده که طی چند سال گذشته همیشه عناوین قهرمانی جهان و قهرمانی آسیا را بدست آوردند. از شیر دخترهای کشورمان تشکر می‌کنم که چندین سال است که باعث افتخار ما شدند و تمام تلاشمان را می‌کنیم که این رشته از سوی وزارت ورزش و جوانان شامل پاداش و مزایای قهرمانان شود.

رئیس فدراسیون کشتی ادامه داد: یک روزی ما یازدهم و نهم دنیا بودیم،‌ اما الان وقتی دوم دنیا می‌شویم همه ما را نقد می‌کنند،‌ خدا را شکر که سطح کشتی آنقدر بالا رفته که توقع‌ها را بالا برده و همین باعث می‌شود که ما نیز بیشتر کار کنیم.

دبیر با بیان این‌که تمامی برنامه‌های فدراسیون در سال ۱۴۰۱ و ابتدای سال ۱۴۰۲ به خوبی انجام شده است گفت: اعزام تیم‌های ملی به ۶۶ رقابت برون‌مرزی کار ساده‌ای نیست، بالا رفتن هزینه‌های ما که اکثر آن‌ها دلاری است از جمله بلیط هواپیما، هتل و لایسنس واقعا کار را سخت کرد، اما فدراسیون تمامی برنامه‌های کادرهای فنی را حمایت و پشتیبانی کرد. اعزام ۶۶ تیم به رقابت‌های برون مرزی واقعا در ورزش کشور بی‌سابقه است.

رئیس فدراسیون تصریح کرد: فدراسیون کشتی اسمش یک فدراسیون است اما به اندازه چند فدراسیون تیم دارد. با احتساب تیم‌های نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان در دو رشته آزاد و فرنگی و آلیش مردان و زنان ما ۱۲ تیم ملی داریم که باید برنامه‌های آن‌ها را به درستی پیش ببریم. هر کدام از این تیم‌ها نیز می‌باید در رقابت‌های آسیایی،‌ جهانی و بین‌المللی شرکت کنند که این موضوع حجم اعزام‌های ما را بالا می‌برد و یک اعزام تیم ۱۰ نفره به همراه چند مربی برای ما نزدیک به ۳ میلیارد تومان هزینه دارد.

وی با اشاره به صفر رسیدن دوپینگ در کشتی، گفت: روزی که آمدیم لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی گفت، ایران یکی از کشورهایی است که ورزشکارانش دوپینگ می‌کنند اما امروز به لطف خدا تقریبا این معضل را صفر رسانده‌ایم چراکه در این موضوع هیچ تعارفی با کسی نداریم. خیلی هم محکم هستیم و هنوز هم سر حرفمان هستیم که هرکس دوپینگ کند، اولین نفر خودمان معرفی‌اش می‌کنیم.

دبیر در بخش دیگری از صحبت‌های خود به فعالیت‌های عمرانی فدراسیون اشاره کرد و گفت:‌ شاید اگر ۴ سال پیش به کسی می‌گفتیم که در سال ۱۴۰۲ کشتی دارای چنین امکاناتی خواهد شد، باور کردن برایش سخت بود اما ثابت کردیم که اگر بخواهیم و کار و تلاش کنیم و توکل به خدا داشته باشیم قطعا به نتیجه لازم خواهیم رسید و خدا را شکر امکانات کشتی ایران در تاریخ ورزش ایران بی‌نظیر است. کار عمرانی وظیفه ما نیست اما برای رشد کشتی و رسیدن به نتایج دلخواه در رقابت‌های المپیک و جهانی،‌ مجبور به انجام این کارها بودیم و به نظرم هنوز هم کم است و کشتی بعنوان ورزشی که تاریخ چند هزار ساله دارد، یک برند محسوب می‌شود و جزئی از میراث فرهنگی و ملی ما ایرانیان است، باید بیشتر از این‌ها داشته باشد.

رئیس فدراسیون کشتی بیان داشت: آن‌هایی که می‌گویند که کار فدراسیون فقط ساخت و ساز شده انصاف را رعایت نمی‌کنند.

دبیر در ادامه گفت: اعتقاد داریم کشتی به ۲۰ درصد ظرفیت‌های خود رسیده است اما کشتی پتانسیل بسیار بالایی دارد. خیلی‌ها می‌گویند خوب کار کردید، عالی کار کردید، ولی بدون تعارف من اصلا راضی نیستم همیشه به مربیان و کارمندان می‌گویم که خیلی عقب هستیم و باید روز به روز جلوتر برویم و این حق کشتی است که در تمامی رده‌های سنی قهرمان جهان شود.

وی افزود: حق مردم ما ۱۱ طلای المپیک در ۸۰ سال نیست. ما باید در دو تا ۳ المپیک ۱۱ مدال طلا بگیریم،‌ این باور من است و انجام شدنی است اما سختی دارد و مشکل است ولی می‌توانیم به این هدف برسیم. تا روزی که بعنوان یک سرباز در فدراسیون کشتی هستم از منافع کشتی کشور دفاع می‌کنم و با تمام وجودم در خدمت کشتی کشورم هستم. اگر امروز کشتی به اینجا رسیده جامعه کشتی شامل پیشکسوتان، مربیان،‌کشتی‌گیران، رئیس هیئت‌ها، اصحاب رسانه و ... همه با هم در کنار هم به اینجا رسیدیم، ولی باز می‌گویم بعنوان کوچک همه‌ی جامعه کشتی راضی نیستم و کشتی خیلی ظرفیتش بالاتر از این حرف‌ها است و این قول را می‌دهم که در آینده اهداف بزرگی برای کشتی کشور پیش رو داریم.

وی با انتقاد از کمیته المپیک، خاطرنشان کرد: با این بودجه تیم دوم یا سوم را به بازی‌های آسیایی می‌فرستیم. چهار ماه از سال گذشته و کمیته المپیک فقط ۳ میلیارد به ما داده است. هر چقدر پول بدهند آش می‌خورند. هیچ فدراسیونی عملکرد ما را نداشته و در همه رده‌های سنی روی سکو رفتیم. اصلا از این نتایج راضی نیستم و باید در همه رده‌ها قهرمان جهان شویم. همه کشور باید بدود تا بتوانیم به قهرمانی المپیک برسیم. من می‌خواستم اکبر فلاح بشوم اما نشد چون هر کسی قالب کشتی خودش را دارد. دیگر هل دادن به بیرون از تشک دارد در کشتی ما جمع می‌شود و نتیجه ۴ سال کارمان را می‌بینیم.

دبیر افزود: همه کشتی‌گیران ما به جز دو کشتی‌گیر همیشه می‌گویند حق ما را خوردند. عباس جدیدی هنوز هم می‌گوید حق من را خوردند اما امروز یک چرخه گذاشتیم که انتخاب کشتی‌گیران بر مبنای قانون و حضور در مسابقات داخلی و خارجی است. یک کشتی‌گیر را پیدا نمی‌کنید الان بگوید حق ما را خوردند.

او همچنین گفت: ما مکلف به همکاری با عراق هستیم چون وزیر ورزش آن را امضا کرده است. تیم عراق با ۲۶ نفر اینجا اردو می‌گذارد و تیم‌های خارجی دیگر هم آمده‌اند. ما هر روز برای یک نفر حداقل یک‌میلیون تومان فقط برای غذا هزینه می‌دهیم اما خانم فرهادی‌زاد نمی‌دانم چرا مناف هاشمی متوجه نمی‌شود؟ ما ۱۰۷ اردوی آماده‌سازی داشتیم. این خیلی بد است. حتی تشک و متکای کشتی‌گیران ما طبی است. من هر بلایی سرم آمده است. اینجا ما شپش می‌زدیم. یک اعزام ما لغو نشده است. در تیم زیر ۲۳ سال تفکر ما هم پاریس و هم لس‌آنجلس است. جمعیت کشتی زیر ۳۰ هزار نفر بود اما امروز جمعیت کشتی‌گیران ایران به ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. افق ما ۲۰۲۸ است که باید به ۸۰۰ هزار نفر برسیم و باید قهرمان المپیک شویم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha