به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعباس ارباب خالص روز یکشنبه در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارایه خدمات با کیفیت در قالب شرکتهای گردشگری سلامت به بیماران خارجی، یکی دیگر از موضوعات با اهمیت در ارتباط با کشور ترکمنستان است.
وی ادامه داد: برگزاری نشست مشترک در مشهد یا عشقآباد زمینه عملیاتی شدن تفاهمنامههای این دو کشور را فراهم میکند.
دیپلماسی سلامت، ابزار ارتباطی مهم با کشورهای همسایه
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست پیرامون مناسبات دو کشور در حوزه علوم پزشکی گفت: این دانشگاه پتانسیل بسیار غنی و مناسبی در حوزه بهداشت، درمان و پژوهش دارد و سایر کشورهای همسایه میتوانند از این ظرفیت دیپلماسی سلامت در قالب انعقاد تفاهمنامه بهره ببرند.
دکتر محمد علی کیانی با اشاره به اینکه جذب دانشجوی خارجی و کمک به حوزه درمان و داروی کشورهای همسایه از جمله رسالتهای حوزه دیپلماسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان است، افزود: کشور ترکمنستان از جمله کشورهایی است که بیماران آن میتوانند در نزدیکترین مسافت خدمات درمانی مورد نیاز خود را در شهرستانهای درگز، قوچان و مشهد دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه همچنین در مرز دوغارون نیز دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانایی دارد با بهرهگیری از سرمایهگذاران، منطقه آزاد درمانی ایجاد کند، افزود: نیازهای بیماران در حوزه دندان پزشکی، پوست و آندوسکوپی که در نیمی از روز ارایه میشود را میتوان در این منطقه آزاد درمانی ارایه کرد و مابقی خدمات پزشکی، با دریافت ویزا در اختیار بیماران افغانستانی قرار گیرد.
دکتر کیانی با بیان اینکه خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تعرفه مناسب و کیفیت عالی به گردشگران سلامت ارایه میشود، ادامه داد: در حوزه خدمات گردشگری سلامت به بیماران کشورهای خارجی نیز تدابیر زیادی از جمله حذف دلالان وفعال کردن شرکتهای گردشگری انجام شده است تا میزان رضایت گردشگران خارجی افزایش یابد.
نظر شما