مهدی غیب الهی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تفت، مهریز و ابرکوه نسبت به سایر شهرستانهای استان جزو مناطق اصلی برداشت عسل طبیعی استان است و هماکنون حدود ۶۰۰ کشاورز به صورت فعال در برداشت آن فعالیت دارند.
وی به شرایط بهتر آب و هوایی امسال نسبت به سال گذشته به خصوص به دلیل بارندگیهای امسال اشاره کرد و ادامه داد: پیشبینی میشود امسال در مجموع ۴۴۰ تن عسل توسط زنبورداران برداشت شود که بخشی مصرف داخلی و بخش زیادی نیز به سایر مناطق کشور ارسال میشود.
این مسئول بیان کرد: توسعه زنبورداری با ارائه خدمات ترویجی و همکاری در ایجاد زیرساخت لازم و سایر مساعدتها بر حسب نیاز جزو اهداف و برنامه مهم جهاد کشاورزی استان است که سالانه در شهر یزد و سایر مناطق پیگیری و اقدام به عمل میآید.
غیب الهی بیان کرد: مناطق ییلاقی و روستاها در اکثر شهرهای استان محلهای مناسبی برای پرورش زنبور و تولید عسل طبیعی است که دولت از فعالان این بخش حمایت دارد و گسترش آن موجب تامین عسل مورد نیاز مردم و کسب درآمد برای زنبورداران است .
عسل تولیدی استان یزد به علت رطوبت پایین و وجود گونههای مرتعی خاص از مرغوبترین عسلهای کشور است.
سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در زمینههای زراعی، باغی، دام، طیور و شیلات در استان تولید میشود.
سطح کل اراضی زیر کشت استان یزد ۱۱۰ هزار و ۷۱۵ هکتار است که از این میزان ۲۵ درصد محصولات زارعی و ۷۳ درصد محصولات باغی و ۲ درصد نیز گلخانهها تشکیل میدهد.
نظر شما