۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۳:۴۴
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 85145626
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سی‌ان‌ان: ۳۰۰ پاکستانی در فاجعه واژگونی قایق در آب های یونان کشته شدند

اسلام‌آباد - ایرنا - سی ان ان با استناد به بیانیه رئیس مجلس سنای پاکستان درباره فاجعه واژگونی قایق مهاجران در سواحل یونان مدعی شد که ۳۰۰ نفر از قربانیان این حادثه را مهاجران پاکستانی تشکیل می‌دهند. 

به گزارش دوشنبه شب ایرنا، رسانه‌های پاکستانی به نقل از گزارش خبرگزاری سی ان ان عنوان کردند که حادثه تکان دهنده واژگونی قایق حامل مهاجران در سواحل جنوبی یونان تبدیل به یک تراژدی بی سابقه برای پاکستان شده است.

مسوولان آژانس مهاجرت این کشور پیش تر اعلام کردند که ۸۰ نفر از اتباع پاکستانی در حادثه واژگونی قایق جان خود را از دست دادند.

پاکستان که امروز (دوشنبه) را درپی کشته شدن ده‌ها نفر از اتباع این کشور در حادثه واژگونی قایق در یونان، عزای عمومی اعلام کرده است، برای شناسایی عوامل قاچاق انسان در کشور همه دستگاه‌های انتظامی و اطلاعاتی را بسیج کرد.

سی ان ان پس از بیانیه اخیر «محمد صادق سنجرانی» رئیس مجلس سنای پاکستان جهت ابراز تاسف از جان باختن صدها نفر از اتباع این کشور در آب‌های یونان، مدعی شد که دست کم ۳۰۰ مهاجر پاکستانی جز قربانیان و ناپدید شدگان واژگونی قایق هستند.

در همین حال آژانس مهاجرت و آگاهی پاکستان (FIA) به رسانه‌های این کشور گفت که شمار مهاجران ناپدید شده پاکستانی در حادثه واژگونی قایق به ۸۳ نفر رسیده که بیشتر آنان متعلق به کشمیر تحت کنترل پاکستان و شهرهایی از ایالت پنجاب هستند.

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان با اعلام یک روز عزای عمومی در این کشور دستور فوری برای سرکوب شبکه‌های قاچاق انسان و همه عواملی که در انتقال غیرقانونی اتباع این کشور به خارج دست دارند، را صادر کرد.

فاجعه واژگونی قایق در سواحل یونان موج شدیدی از انتقادات را در پاکستان به دنبال داشته و احزاب و خانواده‌های قربانیان دولت را به کم کاری در مبارزه با قاچاق انسان متهم می‌کنند.

«راجا پرویز اشرف» رئیس مجلس ملی پاکستان نیز طی پیامی در آستانه بر ضرورت رویکرد سیاستی احیا شده و تخصیص مناسب منابع برای مقابله با مخمصه‌ای که پناهندگان در مقیاس جهانی با آن مواجه هستند، تاکید کرد.

کارشناسان اقتصادی در پاکستان گفتند که بحران اقتصادی و افزایش بی سابقه بیکاری در این کشور باعث شده تا قشر جوان برای کسب کار و امرار معاش با پرداخت میلیون‌ها روپیه به شبکه‌های قاچاق انسان تن به سفرهای غیرقانونی و خطرناک به خارج از طریق مسیر لیبی و یونان بدهند.

بر اساس آمار کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، در سال ۲۰۲۲، حدود یک هزار و ۵۰۰ مهاجر در دریای مدیترانه غرق و مفقود شده‌اند و نزدیک به ۵۰ هزار تن دیگر به سواحل اروپا رسیده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha