به گزارش روز سهشنبه ایرنا؛ «مختار احمدی» در هفتمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه در استانداری، افزود: با جذب ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات جزء ۲ بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تعداد چهار هزار و ۶۴۲ فرصت شغلی در استان کرمانشاه ایجاد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون تعداد چهار هزار و ۶۰۹ طرح موفق به دریافت این تسهیلات شده اند، گفت: با جذب مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات زمینه ایجاد ۴ هزار و ۶۴۲ فرصت شغلی در استان فراهم شده است.
احمدی در ادامه اظهار کرد: تاکنون ۱۰ هزار و ۴۱۱ طرح با سرمایه گذاری یک هزار و ۱۷۴ میلیارد تومان با پیش بینی ۱۰ هزار و ۹۱۵ فرصت شغلی به بانک های عامل معرفی شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر تلاش مضاعف مدیران کل دستگاه های اجرایی و مدیران بانک های عامل برای جذب حداکثری تسهیلات قرض الحسنه تبصره ۱۶ با توجه به فرصت کم جذب، گفت: مدیران بانک های عامل از ستاد خود پیگیر تخصیص منابع این تسهیلات باشند.
«عبدالوحید محمدی»، به ضرورت تحول در حوزه اشتغال استان اشاره کرد و افزود: تحول در حوزه اشتغال قطعاً با هماهنگی و تعامل دستگاههای متولی و بانک های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی در سایه توجه ویژه به ظرفیتهای ایجاد اشتغال رقم خواهد خورد.
وی در ادامه تصریح کرد: از بانکهایی که به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات اشتغال عمل کردهاند، قدردانی میکنیم و بانکهایی که عملکرد آنها پایینتر از حد انتظار بوده باید پاسخگو باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه تسهیلات این حوزه باید به اشتغال پایدار منجر شود و لازمه آن رصد مداوم از سوی دستگاههای مسئول است، ادامه داد: همانطور که از بانکها انتظار داریم در پرداخت تسهیلات سختگیری نکنند، دستگاههای اجرایی هم باید مراقبت کنند تا تسهیلات از مسیر خود منحرف نشده و به اشتغال پایدار بیانجامد.
محمدی در ادامه به آخرین وضعیت اشتغال های ایجادی در سامانه ملی رصد در استان اشاره کرد و با بیان اینکه از ۳۴ هزار فرصت شغلی پیش بینی شده در سند اشتغال در استان برای سال ۱۴۰۲ تاکنون چهار هزار و ۱۸۴ فرصت شغلی در سامانه ملی رصد ثبت شده است، تاکید کرد: دستگاه های اجرایی در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند و ایجاد اشتغال را در اولویت برنامه های کاری خود بگذارند.
به گزارش ایرنا؛ بررسی نرخ بیکاری در یک سال گذشته در استان کرمانشاه نشان میدهد که نرخ بیکاری در سال گذشته با هفت دهم درصد کاهش نسبت به سال ۱۴۰۰، به ۱۴.۲ درصد رسیده است.
بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی، نتوانستند شغلی پیدا کنند.
به گزارش مرکز آمار ایران استان کرمانشاه در سال سال گذشته با ۱۴.۲ دهم درصد نرخ بیکاری دومین استان با آمار بیکاری بالا در کشور است.
نظر شما