معاون استاندار: زمین‌ کشاورزی مازندران نباید به ویلا تبدیل شود

نوشهر - ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت:  نباید عده ای سود جو و فرصت طلب اراضی کشاورزی را در این استان تخریب و به ویلاسازی تبدیل کنند.

به گزارش ایرنا، احمد توکلی روز جمعه در نشست مشترک بخشداران مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی نور امنیت پایدار مواد غذایی از اولویت های امور برشمرد و افزود: بخشداران با بکارگیری از همه امکانات در حفظ اراضی باغی و کشاورزی تلاش کنند.

وی خاطرنشان کرد : بر اساس آمار موجود در سال ۲۰۳۵ میلادی با بحران ها به ویژه کمبود برنج مواجه خواهیم شد که حفظ زمین های کشاورزی بسیار ضروری است.

وی تصریح کرد : تمام تلاش ها باید صرف توسعه و آبادی استان متمرکز شود و نقش شما بخشداران در توسعه و اقتصاد پایدار روستاها بسیار کلیدی است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران ادامه داد : دولت مردمی سیزدهم تمام سعی و تلاشش توزیع عادلانه خدمات، توجه به مناطق محروم، مبارزه با فساد و عدالت است و بنابراین همه باید برای تحقق این رویکرد دولت تلاش کنیم.

توکلی اضافه کرد : بخشداران در تحقق سیاست های دولت، ایجاد هماهنگی میان دستگاه ها، پیاده کردن منشور کاری دولت تلاش کرده چرا که این موارد از شرح وظایف آنان است.

معاون استاندار: زمین‌ کشاورزی مازندران نباید به ویلا تبدیل شود

وی گفت : امروزه بخشداران باتوجه به انتظارات مردم‌ آنچه که در فضاهای مجازی منتشر می شود باید به نوعی در این بخش ورود کنند اگر چه کار سختی است.

وی خاطرنشان کرد : مازندران جزو یکی از استان های حادثه خیز در کشور بوده و با همه مشکلات و چالش زا در عین حال مسوولان به ویژه بخشداران در ارائه خدمات خوب در خشیدند.
توکلی امید آفرینی جز ماموریت های مهم مسوولان در شرایط کنونی دانست و افزود : باید از صبوری و رشادت های خانواده های شهدا آموخت چرا که در برابر شهدا شرمنده ایم باید برای رضای خدا و شهدا در این دولت جهادی بیش از پیش تلاش کرد.

مازندران ۵۸ بخشداری دارد.

مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند. در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد، ظرفیت این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش‌های مهم این استان محسوب می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha