به گزارش ایرنا، مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی (مرکز میراثناملموس تهران) روزهای دوشنبه و سهشنبه -۵ و ۶ تیرماه ۱۴۰۲- میزبان پنجمین نشست عادی شورای حکام مرکز در هتل لاله تهران برگزار میشود.
بحث و تبادل نظر پیرامون برخی روالهای اجرایی، تصویب برخی امور پیشبینی شده در اساسنامه و توافقنامه منعقده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و یونسکو، انتخاب ریاست شورای حکام و مرکز، انتخاب متخصصان شورا برای دوره چهار ساله آتی، برنامهریزی جلسات هیأت اجرایی مرکز، و بحث و تبادل نظر پیرامون برنامهی فعالیتهای مرکز برای سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ و تصویب نهایی آنها دستور کار پنجمین نشست شورای حکام مرکز مطالعات پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی در تهران است.
برخی دیگر از سرفصلهای پنجمین نشست شورای حکام مرکز مطالعات پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی در راستای تدوین برنامههای راهبردی و اجراییِ پاسدارانه از هویت فرهنگی ملل منطقه و میراث زنده بشری در آسیای غربی و مرکزی به مدیریت و راهبرد ایران خواهد بود.
در این نشست که به ریاست علی دارابی قائممقام وزیر میراث فرهنگی و نماینده دولت ایران در شورای حکام برگزار میشود؛ علیاکبر متکان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران، فنگ جینگ نماینده دبیرکل کنوانسیون پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس و رئیس بخش میراث فرهنگی ناملموس دفتر یونسکو در بانکوک تایلند، نمایندگان کشورهای عضو شورای حکام از ارمنستان و لبنان، و نمایندگان کشورهای عضو مرکز، همچنین سه متخصص بینالمللی عضو شورا، نمایندگانی از سفارتخانه کشورهای منطقه و جمعی از میهمانان ویژه حضور خواهند داشت.
در چهارمین نشست شورای حکام مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی که شهریور ۱۳۹۷ برگزار شد، سوریه رسماً به عضویت این شورا درآمد و کشورهای لبنان و ارمنستان به عنوان اعضای جدید به این شورا پیوستند.
شورای حکام مرکز مطالعات پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی در حال حاضر یازده عضو دارد که کشورهای سوریه، قرقیزستان، ارمنستان، تاجیکستان، اندونزی، هند، لبنان، ترکیه، افغانستان، قزاقستان و ایران است. مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی تحت نظارت یونسکو (مرکز میراث ناملموس تهران)، در ۱۰ نوامبر ۲۰۱۲ به صورت رسمی افتتاح شده است.
نظر شما