محمدحسین شمسالدینی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این کلاسها تا ۱۵ شهریور ادامه دارد افزود: در تابستان سال گذشته ۱۲۰ هزار دانش آموز در این برنامه ها شرکت کردند.
وی با بیان اینکه ۷۵۰ مرکز و مدرسه برای این منظور در سطح استان فعال شده گفت: این دوره با هدف مهارت افزایی و گسترش سلامت و تندرستی و کسب توانمندیهای مختلف در حوزههای درسی و غیردرسی برگزار میشود.
وی اظهار داشت: برنامه های اوقات فراغت در چهار محور اعتقادی، فرهنگی، هنری و ورزشی برپا و در رشته ها و گرایش های متنوع متناسب با سلایق مختلف دانش آموزان برنامه ریزی شده است.
این مسوول گفت: از مهمترین جنبه های هنری و تربیتی این فعالیت ها می توان به آشنایی دانش آموزان با اصول و مفاهیم موجود در آن فعالیت ها، شناسایی و کشف استعداد های نهفته دانش آموزان، تثبیت آموخته های دانش آموزان و عملی کردن آنها در موقعیت های اصیل و واقعی، افزایش بصیرت و آگاهی دانش آموزان، کمک به رشد و تعالی همه جانبه دانش آموزان، آماده کردن دانش آموزان برای شرکت فعال در زندگی اجتماعی جامعه ای که در آن زندگی می کنند، نام برد.
وی با اشاره به اهمیت اوقات فراغت برای دانش آموزان گفت: با توجه به الزام کلیه پایگاه های اوقات فراغت برای ثبت پایگاه و کلاس های خود در سامانه کشوری نورینو، دانش آموزان می توانند با مراجعه به این سامانه رشته مورد علاقه خود را انتخاب و در کلاس مورد نظر ثبت نام نمایند.
این کلاسها در ۷۵۰ مرکز، کانون، اردوگاه و مدارس در سطح استان، به دانش آموزان تمامی مقاطع تحصیلی با کمترین هزینه، خدمات ارائه میدهند.
۲۸۰ هزار دانش آموز در سال تحصیلی گذشته در استان تحصیل می کردند.
نظر شما