۵ تیر ۱۴۰۲، ۷:۵۱
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 85149798
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اوقاتی برای شکوفایی استعدادها

۵ تیر ۱۴۰۲، ۷:۵۱
کد خبر: 85149798
اوقاتی برای شکوفایی استعدادها

سنندج- ایرنا- هرساله با نزدیک شدن به اواخر خردادماه و تعطیلی مدارس، چگونگی گذران ایام فراغت دانش آموزان در سه ماهه تابستان، بحث داغ خانواده ها و دستگاه های مختلف برای برنامه‌ریزی در این زمینه می‌شود تا کمکی به شکوفایی استعدادها هم باشد.

به گزارش ایرنا، اوقات فراغت سه ماهه تابستان دانش‌آموزان، فرصتی مناسب برای یادگیری انواع مهارت ها و آموزش‌های مختلف است که اگر به نحو صحیح برای این ایام برنامه‌ریزی نشود این فرصت می تواند به تهدید تبدیل شود.

امروزه با توجه به افزایش فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و گرایش دانش‌آموزان به این سمت، برنامه ریزی برای گذران اوقات فراغت دانش‌آموزان از اهمیت بیشتری برخوردار است و بی شک بسیاری از آسیب‌های اجتماعی موجود در میان جوانان و نوجوانان از عدم برنامه ریزی صحیح برای این ایام نشات می گیرد.

البته ناگفته نماند که در برنامه ریزی برای گذران این ایام باید علایق و توانایی‌های دانش‌آموزان در نظر گرفته شود و برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که این ایام علاوه برجنبه یادگیری و آموزش، خاطره ای خوش برای آنان رقم بزند.

بسیاری از خانواده ها بدون توجه به خواسته‌ها و سلیقه فرزندان خود و از روی اجبار، آنان را در کلاس‌های متعددی ثبت نام می‌کنند که هیچ علاقه ای به حضور در آن ندارند و با این کار به نحوی ایام تعطیلات را به کام شان تلخ کرده و از کلاس و آموزش بیزار می کنند که این مهم باید مورد توجه خانواده‌ها و دستگاه‌های متولی باشد.

ایام اوقات فراغت متعلق به خود فرد است لذا باید در این میان سلایق و استعداد فرد بیش از هر چیز دیگری مورد توجه قرار گیرد و ایامی مفید برای جوانان و نوجوانان رقم زده شود.

وزارت آموزش و پرورش تابستان امسال در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان برنامه‌های این ایام را با شعار " تربیت بدون توقف" برنامه‌ریزی کرده است که برگرفته از همان سخن گهربار شهید باهنربا عنوان"مدرسه تعطیل می شود، اما تربیت تعطیل نمی شود" است.

در استان کردستان نیز دوره‌ها و کلاس‌های غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان هرساله توسط دستگاه‌های مختلف برگزار می‌شود و امسال نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای این ایام توسط دستگاه‌های مختلف و در راس آن آموزش و پرورش انجام شده است.

آغاز فعالیت‌های تابستانی دانش آموزان کردستانی

مراسم نمادین استانی افتتاحیه فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان استان کردستان صبح دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان، دانش‌آموزان و اولیای آنان در مجموعه ورزشی اوراز سنندج برگزار شد.

اوقاتی برای شکوفایی استعدادها

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در این آیین اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ برای گذران اوقات فراغت دانش‌آموزان باید در راس برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌های آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های متولی باشد.

مهدی رمضانی با بیان اینکه اوقات فراغت فرصتی مناسب برای شکوفایی استعدادها و توانایی های جوانان و نوجوانان است، افزود: دانش‌آموزان در این سن بیشترین گیرایی فکری و ذهنی را دارند و اگر بخواهند در آینده به جایی برسند باید از همین الان اوقات خود را درست سازماندهی کنند.

وی خطاب به دانش‌آموزان گفت: شما در این سن سرشار از انرژی و استعداد هستید و بی شک چندسال دیگر این قابلیت یادگیری را ندارید لذا اگر بدنبال موفقیت در آینده هستید، از همین سن جهت‌گیری خود را مشخص کنید.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با تاکید بر تلاش برای مهارت آموزی دانش‌آموزان، اظهار کرد: باید آموزش و پرورش تفاهم‌نامه‌هایی را با فنی و حرفه‌ای داشته باشد و دانش‌آموزان براساس علایق خود در ایام تابستان مهارت‌های مختلف را یاد بگیرند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان باید از این فرصت سه ماهه نهایت استفاده را ببرند و با بهره گیری از کلاس‌ها و آموزش‌های برنامه ریزی شده، اوقات فراغت خود را به معنی واقعی غنی کنند.

ثبت‌نام بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در این آیین افتتاحیه اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های آموزش و پرورش غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است، و با توجه به شرایط موجود جامعه، این نهاد تلاش دارد ایام فراغت دانش‌آموزان را به سمتی هدایت کند که ارزشمند غنی شود.

اوقاتی برای شکوفایی استعدادها

هاشم ناظمی جلال افزود: استفاده نامناسب از فضای مجازی موجب شده است که امروز هم اولیا و هم مربیان بیشتر از گذشته واقف باشند که بیشترین شیوه برای فراغت دانش آموزان همین برنامه‌های تابستانی است.

وی با اشاره به شعار امسال برنامه‌های اوقات فراغت با عنوان" تربیت بدون توقف"، گفت:نهادها و ارگان های مختلف متولی با مجموعه آموزش و پرورش،بیشتر ازگذشته هماهنگ شوند تا دانش‌آموزان بیشترین استفاده را از این برنامه‌ها ببرند.

وی یادآور شد: تاکنون ۳۹۴ پایگاه اوقات فراغت در سامانه نورینو اعلام امادگی کرده و مشغول ثبت نام دانش‌آموزان هستند و حدود،۱۲هزار و ۵۰۰دانش آموز ثبت نام کرده‌اند البته انتظار می رود با جمعیت ۳۰۰هزارنفری دانش‌آموزان استان حداقل ثبت نامی‌ها به ۷۰هزار نفر در روزهای آینده برسد.

امید می رود برنامه‌هایی که برای ایام تابستان دانش‌آموزان توسط دستگاه های مختلف تدارک دیده شده است خروجی مناسبی داشته باشد و در این میان خانواده ها نیز به علاقه، خواسته و استعداد فرزندان خود توجه داشته باشند.

استان کردستان ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha