سامانه مدیریت آموزش مجازی به همت فناوران ایرانی طراحی شد

تهران - ایرنا- یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شد با استفاده از فناوری‌های دیجیتال و هوشمند، سامانه مدیریت آموزش مجازی را طراحی و تجاری‌سازی کند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، رضا استادی بخار مدیرعامل شرکت فن آوران گیتی افروز درمورد طراحی و تجاری‌سازی سامانه هوشمند آموزش مجازی، گفت: نرم افزار مدیریت آموزش مجازی گیتا با ارائه امکانات کاربردی، امکانات گسترده‌ای در زمینه ارزیابی بهتر نتایج آموزش ها، عملکرد اساتید، وضعیت پیشرفت فراگیران، مدیریت امور مالی، ارتقا کیفیت آموزشی و نیز ارتباطات موثر در کل فرآیند آموزش در اختیار مراکز آموزشی قرار می دهد.

وی، با بیان این‌که این نرم افزار، سامانه‌ای جامع حاصل از تلفیق سامانه آموزشی، ارتباطی و نمایشگاهی است، یادآور شد: بخش آموزشی نرم‌افزار، بستری برای برگزاری دوره‌های مختلف، کارگاه‌های تخصصی و مهارتی است.

این فناور افزود: در بخش نمایشگاهی این سامانه، تمامی تولیدکنندگان علاوه بر شرکت در دوره‌ها و تبادل نظر با افراد در زمینه کاری و سرمایه‌گذاری، می‌توانند در نمایشگاه آنلاین شرکت کنند. این نمایشگاه به صورت تخصصی متمرکز بر تبادل دانش، معرفی راهکارها، محصولات و خدمات صنایع مختلف بوده و موجب توسعه استارتاپ ها و نوآوری می‌شود.

استادی به مزایای سامانه هوشمند آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: امکان تعریف محصولات حمایتی، مدیریت محصولات و نظرات، دسترسی به گزارش های تحلیلی و مدیریتی، مدیریت کاربران و بازدید کنندگان از جمله مزایای نمایشگاه اختصاصی این سامانه است.

براساس گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وی درباره طیف مخاطبان این سامانه تصریح کرد: مخاطبان این نرم افزار به گروه خاصی محدود نشده و به دلیل انعطاف پذیری بالای سامانه، تمامی مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی، در تمامی مقاطع تحصیلی، کارخانه‌ها، تولیدکنندگان و سازمان‌ها می‌توانند از آن بهره ببرند.

وی به نمونه‌های داخلی و خارجی این محصول اشاره و خاطرنشان کرد: نرم‌افزارهای برگزاری دوره های آموزشی، یا مدیریت آموزشی در جهان و سطح کشور کم نیستند اما هیچ نمونه مشابهی در سطح فناوری این سامانه و جامعیت آن وجود نداشته و این سامانه اولین سامانه در این کلاس در سطح جهان ست.

مدیرعامل شرکت فن آوران گیتی افروز افزود: گستردگی و جامعیت بالای این نرم افزار، سامانه مدیریت آموزشی گیتا را به محصولی ایده آل برای صادرات تبدیل کرده است که با بین‌المللی کردن آن میتواند درآمدهای داری بالایی برای کشور به ارمغان بیاورد. نرم افزار ماژول ها و امکانات زیادی را به کاربران خود عرضه می‌کند که از جمله این فناوری ها می‌توان به هوش مصنوعی که در برنامه ریزی آموزشی، مدیریت مراکز آموزشی و امنیت برگزاری آزمون و تلفیق آن با اینترنت اشیا که علاوه بر تسهیل آموزش برای گروه های خاص مانند افرادی کم توان، به اتوماسیون مدیریت مراکز کمک می‌کند، اشاره کرد.

استادی یادآور شد: شرکت دانش بنیان گیتی افروز با توجه به نیاز کشور به متخصصان در زمینه های مختلف فن آوری ها، به تربیت افرادی ماهر در حوزه های مختلف مشغول است. این افراد به نوبه خود در ساختار اصلی شرکت جذب و یا به شرکت ها و مراکز تولیدی دیگر معرفی می‌شوند. در کنار این، راهکارهای دیجیتالی در این سطح، با افزایش بهره وری و عملکرد صنایع در کشور و جهان را توسعه داده و شکوفا می‌سازد که به نوبه خود به تولید درآمد، افزایش میزان اشتغال در کشور کمک می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha