به گزارش امروز (سه شنبه) ایرنا از پایگاه خبری صهیونیستی «والا»، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نشست کمیته امور خارجی کنست(پارلمان) این رژیم اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر در حال بررسی دعوت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین برای دیدار از کییف است.
وی در عین حال درباره جزئیات و زمان دیدار نتانیاهو از اوکراین ابراز بی اطلاعی کرد.
این مقام صهیونیست اعلام کرد که باوجود اهمیت روابط با کرملین، تل آویو به حمایت از کییف در مجامع بین المللی و ارسال کمک های بشردوستانه به اوکراین ادامه می دهد.
«یوگن کورنیچوک» سفیر اوکراین در رژیم صهیونیستی درباره تاثیر روابط تلآویو-کییف بر روابط تلآویو-واشنگتن به روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» گفت: سریعترین راه برای رسیدن (نتانیاهو) به کاخ سفید، از مسیر کییف می گذرد.
وی درباره سفر نتانیاهو به کییف نیز افزود: هرچه زودتر اتفاق بیافتد، بهتر است و امیدواریم همین تابستان انجام شود.
روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» با اشاره به تنش در روابط دولت دموکرات آمریکا با کابینه راستگرای نتانیاهو درباره موضوعاتی مثل «لایحه تغییرات قضائی» یا حضور تندروها در این کابینه، نوشت: پاداش حمایت قاطع تلآویو از کییف، می تواند دعوت (نتانیاهو) به کاخ سفید باشد.
دولت جو بایدن برخلاف سنت دیرینه، باوجود گذشت چندماه از شروع به کار کابینه جدید رژیم صهیونیستی، هنوز نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت نکرده است اما اسحاق هرتزوگ رئیس این رژیم قرار است در تابستان جاری به آمریکا رفته و علاوه بر سخنرانی در کنگره، با رئیس جمهوری آمریکا دیدار کند.
براساس این گزارش، زلنسکی در دیدار ماه فوریه کوهن از کییف، از نتانیاهو برای سفر به این کشور دعوت کرده است.
براساس گزارش رسانه های عبری، دریافت سامانه دفاع موشکی از رژیم صهیونیستی مهمترین درخواست کییف از تلآویو است که تاکنون تحقق نیافته است. تلآویو قول داده است به جای آن، تا ماه سپتامبر، یک سامانه هشدار موشکی به کییف ارائه کند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از همان ابتدای شروع جنگ اوکراین، حمایت از کییف را به روابط دیرینه با مسکو ترجیح داد، به طوری که روابط تلآویو - مسکو دچار تنش شده و دادگستری روسیه خواستار اخراج «آژانس یهود» از این کشور شد.
اگرچه با روی کارآمدن کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، انتظار می رفت یخ سردی روابط بین تلآویو - واشنگتن ذوب شود، اما هنوز تحول جدیدی در روابط دو طرف دیده نمی شود و رژیم صهیونیستی کماکان به رایزنی با اعضای ناتو برای فروش تسلیحات به ویژه سیستم دفاع موشکی، ادامه میدهد.
نظر شما