۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵
کد خبرنگار: 1336
کد خبر: 85152854
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

تلاش مشترک دانشمندان چین و آفریقا برای تامین امنیت غذایی

تهران-ایرنا- دانشمندان چینی و آفریقایی به تازگی در نشستی با هدف مقابله با تغییرات آب و هوایی و تاثیر آن بر امنیت غذایی، راههای ارتقاء سیستم های کشاورزی به منظور مقابله با بحران گرسنگی و سوء تغذیه را بررسی کردند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از چاینا دیلی، دانشمندان دو کشور در نشستی در نایروبی پایتخت کنیا، با تاکید بر روند رو به رشد بحران گرسنگی آفریقا، خواستار دستیابی به راه حلی پایدار برای تولید تولید مواد غذایی به روشهای هوشمند شدند.

یان ژوانگ مدیر برنامه همکاری بین المللی در آکادمی علوم چین در این نشست اعلام کرد مبارزه با بحران آب و هوایی و سایر تهدیدات زیست محیطی در آفریقا، این منطقه را در مسیر امنیت غذایی بلند مدت قرار خواهد داد.

یان ژوانگ خاطرنشان کرد همکاری بیشتر جنوب-جنوب برای حل و فصل چالشهای مربوط به تغییرات آب و هوایی و تحقق هدف توسعه پایدار سازمان ملل ۲۰۳۰ برای ریشه کن کردن گرسنگی در قاره آفریقا را ضروری دانست.

حدود ۱۰۰ دانشمند چینی و آفریقایی در سومین نشست تغییرات آب و هوایی که به بررسی اکوسیستم ها و معیشت می پردازد حضور داشتند.

همچنین در این نشست راه های نوآورانه برای افزایش امنیت غذایی و تغذیه در آفریقا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تلاش مشترک دانشمندان چین و آفریقا برای تامین امنیت غذایی

آمارهای منتشر شده توسط بانک توسعه آفریقا در سال گذشته، نشان می‌دهد که این قاره در دهه‌های آینده با چالش گرسنگی شهروندانش مواجه خواهد بود.

بانک توسعه آفریقا (AfDB) در آخرین گزارش خود از وضعیت کشورهای آفریقایی در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده است که ۲۷۸ میلیون نفر از مردمی که در این قاره زندگی‌ می‌کنند، با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

طبق گزارش این بانک، عواملی مثل تغییرات اقلیمی و جنگ روسیه و اوکراین موجب کمبود مواد غذایی شده و انتظار می‌رود این کمبود تا سال ۲۰۵۰ تغذیه بیش از ۹ میلیارد نفر را با خطر روبرو کند.

آمارهای این بانک می‌گوید از ۸۲۸ میلیون نفری که در سراسر جهان از گرسنگی رنج می‌برند، ۲۷۸ میلیون نفر آن در قاره آفریقا زندگی می‌کنند. سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) هشدار داد که این رقم ممکن است تا سال ۲۰۳۰ به ۳۱۰ میلیون نفر برسد.

گزارش وضعیت کشاورزی آفریقا در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که بخش کشاورزی در آفریقا هر سال به ۲۵۷ میلیارد دلار برای رویارویی با تغییرات آب و هوایی و بحران های جهانی نیاز دارد.

گفته می‌شود یکی از دلایل اصلی مشکلات غذایی در آفریقا با وجود زمین‌های زراعی حاصلخیز آن، عادت به کشت مداوم همان محصول واحد از دوره استعمار است.

کشورهای استعماری قبل از استقلال کشورها، یک محصول واحد را در راستای نیازهای خود به کشاورزان آفریقایی تحمیل کردند و تداوم این عادت امروزه مانع از توسعه این قاره در زمینه کشاورزی شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha