۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۴۴
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85153854
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۰ دانشجوی کردستانی در المپیاد علمی کشور صاحب عنوان شدند

سنندج- ایرنا- رییس دانشگاه کردستان گفت:۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه کردستان در مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال جاری موفق به کسب رتبه شدند.

حامد قادرزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس نتایج اعلام شده از طرف مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور، ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه کردستان در مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه شده‌اند که ۹ نفر از آنان رتبه اول را به دست آوردند.

وی با تبریک کسب این موفقیت را به دانشجویان برگزیده، خانواده آنان و جامعه دانشگاهی افزود: آزمون مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، صبح و بعدازظهر ۳۰ تیر ماه سال۱۴۰۲ در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور شامل (پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهیدچمران اهواز) برگزار می‌شود.

رییس دانشگاه کردستان با بیان اینکه آزمون مرحله نهایی المپیاد در یک روز و مطابق با برنامه زمان بندی پیوستی برگزار خواهد شد، ادامه داد: هر یک از راه‌یافتگان به مرحله نهایی المپیاد از ۱۲ تا ۱۶ تیر برای انتخاب شهر محل آزمون و رشته المپیاد (مخصوص داوطلبانی که اجازه شرکت در المپیاد رشته سلول های بنیادی و مهندسی بافت به جای رشته اصلی خود را دارند) اقدام کنند.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

زار ی شود، ادامه داد: ضروری است هر یک از راه‌یافتگان به مرحله نهایی المپیاد از تاریخ ۱۲ تا تیرماه ۱۶ برای انتخاب شهر محل آزمون و رشته المپیاد (مخصوص داوطلبانی که اجازه شرکت در المپیاد رشته سلول های بنیادی و مهندسی بافت به جای رشته اصلی خود را دارند) اقدام کنند.

قادرزاده افزود: شرکت‌کنندگان در هر یک از رشته‌های «شـیمی»، «زیست شناسی»، «مهندسی شـیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کشاورزی(زراعت و اصلاح نباتات)»، «مهندسی برق»، «مهندسی مکانیک» در صورت علاقه‌مندی می‌توانند به جای شرکت در المپیاد رشته اصلی خود، در المپیاد رشته «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» شرکت کنند.

دانشجویانی که نسبت به انتخاب شهر محل آزمون خود در بازه زمانی تعیین شده اقدام نکنند، کارت ورود به جلسه آزمون صادر نمی‌شود و امکان شرکت در المپیاد را نخواهند داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha