۷ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۱
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85154374
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عملکرد زنجان در کارسازی تسهیلات اشتغال تبصره ۱۶ بالاتر از میانگین کشوری است

زنجان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان گفت: عملکرد این استان در کارسازی تسهیلات اشتغال زایی تبصره ۱۶ بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرگار ایرنا حسین محمدی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی بانک های استان با اشاره به عملکرد مناسب اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان دبیرخانه تسهیلات اشتغال زایی تبصره ۱۶ و نیز عملکرد مطلوب تعدادی از کارگزاران و بانک ها، از برخی بانک ها که عملکردشان مطلوب نبود خواست در اسرع وقت نسبت به پرداخت تسهیلات برای طرح های ارسالی به شعبه ها اقدام کنند.

وی اظهار کرد: از ۶۲ هزار میلیارد تومان منابع تبصره ۱۶ در کشور، یک هزار و ۴۱۲ میلیارد تومان به استان زنجان برای تسهیلات اشتغالزایی تخصیص یافته است.

محمدی گفت: پرداخت تسهیلات اشتغال زایی تبصره ۱۶ تا پایان تیرماه جاری در استان ادامه دارد و تلاش ما جذب حداکثری منابع است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز با بیان اینکه تا کنون ۳۳۴ میلیارد تومان از تسهیلات اشتغال زایی تبصره ۱۶ در این استان به متقاضیان پرداخت شده است، گفت: نسبت اعتبارات پرداخت شده به کل منابع اختصاصی به استان ۲۴ درصد است در حالی که این نسبت در میانگین کشوری ۲۲ و نیم درصد گزارش شده است.

جعفری اظهار کرد: تا کنون در مجموع بر اساس اعلام شبکه بانکی کشور ۱۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۶ پرداخت شده است که سهم استان زنجان ۲.۴ درصد از مبالغ پرداختی بوده در حالی که سهم جمعیتی استان ۱.۳ درصد کشور است.

وی با بیان اینکه بنیاد برکت، بنیاد علوی، سازمان بسیج سازندگی، سازمان بسیج مستضعفین، سپاه، ارتش، بنیاد مسکن، بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرماندهی انتظامی استان از کارگزاران پرداخت این تسهیلات در استان هستند، اظهار داشت: سهم بنیاد برکت از کل این اعتبار ۲۱ درصد، بنیاد علوی ۱۳ درصد، سازمان بسیج سازندگی ۱۶ درصد، سازمان بسیج مستضعفین ۱۵ درصد، بنیاد مسکن ۱۳ درصد، بنیاد شهید ۱۰ درصد، سپاه پنج درصد، ارتش پنج درصد و فرماندهی انتظامی حدود سه درصد است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به رسته های شغلی اولویت دار جهت پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ اشاره کرد و گفت: فرش دستباف و دست بافته ها، پرورش دام سبک و سنگین، شیلات و آبزیان، تولید، فرآوری و بسته بندی زیتون، صنایع دستی، پرورش طیور غیر از مرغ گوشتی و تخمگذار، باغداری، صنایع غذایی و تبدیلی، کشت گیاهان دارویی، خدمات فنی و تخصصی کشاورزی، دامپزشکی و گیاهپزشکی، مدرن سازی و تعمیر ادوات مکانیزاسیون، مبلمان و صنایع چوبی، بسته بندی میوه و خشکبار، محصولات گلخانه، گردشگری، زنبور داری، تولید کفش، نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس، فعالیت های معدنی کوچک مقیاس و توسعه حمل و نقل روستایی از رسته های اولویت دار برای پرداخت تسهیلات است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha