رسول معروفی جمعه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از این ۲ جوان در نزدیکی روستای «ساروقامیش» به قصد شنا وارد دریاچه سد شده بود، که غرق شد و برای پیدا کردن جسد وی، گروه غواصان «ساتیار» به محل اعزام شدند.
وی افزود: غواصان گروه ساتیار که مهارت زیادی دارند توانستند پس از چند ساعت تلاش جنازه این جوان ۲۱ ساله که اهل شهرستان سقز بود را در دریاچه سد پیدا و برای طی مراحل قانونی به بیمارستان شهید قلیپور بوکان منتقل کنند.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان گفت: امروز جوان ۳۰ ساله دیگری نیز در نزدیکی روستایی «لگز» در دریاچه سد شهید کاظمی بوکان غرق شد و تیم غواصان «ساتیار» برای پیدا کردند جسد وی به محل اعزام شدند.
وی اضافه کرد: با تلاش های غواصان و شناگران ماهر منطقه تاکنون جسد این جوان در دریاچه سد پیدا نشده و تلاشها همچنان ادامه دارد.
معروفی با اشاره به تجهیز سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان به لباس و تجهیزات غواصی ادامه داد: به زودی یک نفر آشنا به فنون غواصی در آتش نشانی بوکان استخدام میشود تا در عملیاتهای نجات و یافتن جنازه غرق شدگان این سازمان را یاری کند.
به گزارش ایرنا، سد شهید کاظمی که با نام سد بوکان شناخته میشد، یکی از سدهای بزرگ ایران با هسته رسی است که در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر بوکان قرار دارد.
سد بوکان برای استفاده از آب و کنترل سیلابهای زرینه رود، بر روی این رودخانه ایجاد شد و جهت آبیاری اراضی پایین دست سد دیگری نیز در جنوب شرقی بوکان بر روی این رودخانه احداث شد؛ طول تاج سد بوکان ۵۳۰ متر و ارتفاع آن از پی ۵۰ متر است که با افزایش حجم مخزن سد در سال ۱۳۸۴، حجم کل مخزن سد به ۷۶۲ میلیون مترمکعب رسید.
این سد علاوه بر تامین آب شهرهای بوکان، میاندوآب و عمده آب شهر تبریز، سالیانه بیش از ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب شرب و مورد استفاده بخش صنعت و در حدود ۵۵ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی منطقه عجب شیر و آذرشهر در آذربایجان شرقی را نیز آبیاری میکند.
بوکان در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما