علی مستوفیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این میزان اعتبار ۹ میلیارد و ۷۱۱ میلیون تومان در حوزه گردشگری، هشت میلیارد و ۶۱۴ میلیون تومان در حوزه میراث و پنج میلیارد و ۲۱۴ میلیون تومان در حوزه صنایع دستی جذب شده است.
وی افزود: این اعتبارات برای مرمت بناهای تاریخی، ایجاد زیرساخت های گردشگری و احیای صنایع دستی استان هزینه خواهد شد.
مستوفیان ادامه داد: ایجاد زیرساختها در مناطق روئین، ایوب، گریوان، اسفیدان و محوطه تاریخی ریوی از اولویت های حوزه گردشگری استان است.
وی با بیان اینکه شناسایی ظرفیت گردشگری طبیعی از برنامه های این اداره کل است، گفت: خراسان شمالی روستاهای بکر و زیبای بسیاری دارد که تاکنون از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسانشمالی تصریح کرد: از سوی دیگر خراسان شمالی قطب گیاهان دارویی است که با توسعه کشت این گیاهان در مزارع می توان برای جذب گردشگر استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، تاکنون ۷۴۳ اثر خراسان شمالی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است که از این تعداد، ۵۲۳ اثر تاریخی، ۵۴ اثر طبیعی، ۱۰۹ اثر ناملموس، ۲۵ اثر منقول تاریخی و ۳۲ پرونده میراث ناملموس نیز با بهصورت مشترک در حیطه خراسان ثبت شده است.
استان خراسان شمالی با داشتن هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده در شمال شرق کشور قرار دارد.
صدور پنج موافقت نامه اصولی تاسیسات گردشگری
مستوفیان گفت: پنج موافقت نامه اصولی تاسیسات گردشگری در استان شامل اردوگاه گردشگری، مجتمع گردشگری و بومگردی در سه ماه نخست سالجاری صادر شد.
وی افزود: این تاسیسات گردشگری در شهرستانهای بجنورد، شیروان و مانه و سملقان ایجاد خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسانشمالی اظهار کرد: حجم سرمایهگذاری پیشبینی شده برای این طرح ها بیش از ۱۵۱ میلیارد تومان است که زمینه اشتغال ۴۰ نفر را فراهم می کند.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
نظر شما