۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۸:۳۰
کد خبرنگار: 5428
کد خبر: 85156465
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ورزشکاران لیگ دوومیدانی بانوان از جیب برای حضور در مسابقات هزینه می‌کنند

قزوین – ایرنا – عضو قزوینی تیم ملی دوومیدانی بانوان و رکوردار دوی ۴۰۰ متر گفت: بدلیل نبود حامی مالی و قراردادهای با مبلغ کم، اغلب ورزشکاران لیگ دوومیدانی بانوان کشور از جیب و هزینه شخصی خود برای حضور در مسابقات هزینه می‌کنند.

به گزارش ایرنا، دو ومیدانی از قدیمی ترین رشته های ورزشی به شمار می رود که از ریشه یونانی اتلوس به معنی مبارزه و تلاش گرفته شده است، تاریخ برگزاری اولین مسابقه های دو، پرش و پرتاب در جهان نیز به این کشور باز می گردد.

در ادامه رشد و تکامل این رشته ورزشی، دو و میدانی به یکی از جذاب ترین ورزش های المپیک تبدیل و به عنوان یک رشته مادر شناخته شد.

این رشته ورزشی در ایران نیز علاقه مندان و رکورداران زیادی را به چشم دیده است، دومیدانی کاران ایرانی همیشه در آوردگاه های فراملی حرف های زیادی برای گفتن داشته اند و نام و آوازه ایران را در مسابقات مختلف مطرح کرده اند.

"شهلا محمودی" بانوی دومیدانی کار قزوینی نیز بدون شک یکی از بهترین های این رشته در عرصه های ملی و فراملی است که این روزها هدف بزرگی در سر دارد و برای تحقق آن تمرینات سخت و طاقت فرسایی را به جان خریده است.

این دومیدانی کار قزوینی در آخرین رقابت های بین المللی دومیدانی خوش درخشید و توانست مدال خور رنگ رقابت های ترکیه را با خود به قزوین بیاورد.

گفت وگوی خبرنگار ورزشی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با این ملی پوش قزوینی را در ادامه می خوانید.

ورزشکاران لیگ دوومیدانی بانوان از جیب برای حضور در مسابقات هزینه می‌کنند

ایرنا: متولد چه سالی هستید و از چه سالی ورزش را شروع کردید؟

متولد اول فروردین سال ۱۳۷۰ هستم و با توجه به علاقه زیاد خود از بچگی به ورزش و فعالیت های ورزشی، در گام نخست در مسابقات هفت سنگ که تحت نظر هیات ورزش های بومی و محلی بود شرکت کردم، تکواندو و هندبال دیگر رشته هایی بود که در این بین به فعالیت در آن ها پرداختم و حتی در رقابت های سوپر لیگ هندبال هم شرکت داشتم.

اما از سال ۱۳۸۷ به دوومیدانی علاقه مند شدم و علاقه مندی به این رشته دلیلی شد تا در همان سال در مسابقات آموزشگاهی شرکت کنم و مدال برنز ماده پنجگانه این رقابت ها به کسب کنم.

با علاقه به این رشته، تمرکزم از روی سایر رشته های ورزشی برداشته شد و به صورت تخصصی از سال ۹۱ در رشته ماده ۴۰۰ متر با مانع مشغول به فعالیت حرفه ای شدم و توانستم از همان سال های ابتدایی فعالیت در این ماده از رشته ورزشی دومیدانی عنوان دار باشم.

ایرنا: در حال حاضر علاوه بر رشته دومیدانی، در رشته ورزشی دیگری تمرین دارید؟

با توجه به پیشرفت روز افزون علم ورزش، امروزه نمی توان در یک رشته ورزشی تنها به تمرینات تخصصی آن رشته اکتفا کرد و برای حضور بهتر در مسابقات در رشته در بدنسازی نیز فعالیت می کنم.

ایرنا: در زمینه باشگاهی سابقه فعالیت در کدام تیم ها را دارید؟

از ابتدای فعالیت حرفه ای خود تاکنون همراه با تیم های مختلفی در رقابت های لیگ برتر دومیدانی و سایر رقابت های کشوری حضور داشته ام و به رقابت با سایر قهرمانان پرداخته ام و مقاومت بسیج، دانشگاه آزاد و سپاهان اصفهان از تیم های مطرحی هستند که در آن ها فعالیت داشته ام و عنوان نخست لیگ برتر بانوان همراه با تیم سپاهان اصفهان یکی از افتخارات ورزشی من به حساب می آید.

در حال حاضر نیز ۲سالی است که با تیم چادرملو اردکان تمرینات خود را پیگیری می کنم و همراه با این تیم در لیگ برتر بانوان حضور دارم و خوشبختانه تلاش هایم در این ۲سال ثمربخش بود و توانستم با این تیم نیز برای یکبار دیگر عنوان قهرمانی یگ برتر بانوان را کسب کنم و به کارنامه افتخارات ورزشی خود اضافه کنم.

ورزشکاران لیگ دوومیدانی بانوان از جیب برای حضور در مسابقات هزینه می‌کنند

ایرنا: وضعیت لیگ برتر دومیدانی بانوان چطور است؟

لیگ دومیدانی در بخش بانوان حال و روز خوبی ندارد و به دلیل نبود حامی مالی و حضور تیم های اندک در این رقابت ها و مبالغ پیشنهادی پایین به بازیکنان، دومیدانی کاران برای حفظ آمادگی و حضور در میادین ناچارا در مسابقات حضور می یابند.

نکته جالب در این خصوص آن است که این مبالغ نمی تواند حتی جوابگوی هزینه های یک ورزشکار حرفه ای برای خرید وسایل ورزشی مورد نیاز، رفت و آمدها، تمرینات، تغذیه و مکمل های تغذیه ای باشد و این ورزشکار است که در اغلب موارد به صورت شخصی و جیب، هزینه ها را پرداخت می کند.

ایرنا: از مسابقات بین المللی ترکیه که اخیرا برگزار شد و در آن موفق به کسب نشان طلا شدید، بگویید.

آمادگی بالا و روحیه خوبی برای حضور در این مسابقات داشتم و توانستم با ثبت زمان ۵۹.۴۹ ثانیه ضمن شکستن رکورد ملی، در جایگاه نخست رقابت های ماده ۴۰۰ متر با مانع این مسابقات قرار گیرم و عنوان قهرمانی را از آن خود کنم.

ایرنا:بزرگترین حسرتی که در دوومیدانی داشتید چه بوده است؟

به عنوان اولین بانوی قزوینی در سال ۱۳۹۸ و همراه با تیم ملی دومیدانی بانوان، در رقابت های قهرمانی آسیا که به میزبانی قطر برگزار شد حضور داشتم و متاسفانه نتوانستم در این به عنوانی دست پیدا کنم.

ایرنا: حس و حال پوشیدن پیراهن تیم ملی و کسب مدال در رقابت های فراملی چطور است؟

در ابتدا دعوت به تیم ملی و در نهایت پوشیدن لباس، حسی غیر قابل وصف است و اینکه با پیراهن تیم ملی نیز در رقابت های فراملی و بین المللی نیز حاضر شوی و دلیل به احتزار درآمدن پرچم ایران باشی نهایت افتخار برای هر ورزشکار ایرانی است.

حضور در مسابقات بین المللی با حجاب و پوشش اسلامی خود افتخاری دیگر بر افتخار آفرینی های ورزشکاران است چرا که حضور در عرصه های ورزشی با پوشش و حجاب اسلامی نگاه ها را به شما جذب می کند و مدال آوری با حجاب کامل واقعا احساس غرور و افتخار را برای من به همراه داشته و دارد.

ورزشکاران لیگ دوومیدانی بانوان از جیب برای حضور در مسابقات هزینه می‌کنند

ایرنا: زندگی متاهلی در کنار ورزش حرفه ای چطور است؟

محمدرضا نجفیان همسر بنده از سال ۹۱ مربی من بوده و حضور ایشان به عنوان مربی و همسرم انرژی و انگیزه مضاعفی برای تمرین و پیشرفت در این رشته ورزشی برای من بوده است.

زندگی متاهلی هیچ مانعی برای من و ورزش حرفه ای من نبوده و همسرم به عنوان همراه از ابتدای مسیر تاکنون همیار و پشتوانه بسیار خوبی برای رسیدن به اهدافم بوده است.

ایرنا: حمایت مسوولان از شهلا محمودی و رشته دومیدانی قابل قبول بوده یا خیر؟

از ابتدای فعالیت حرفه ای حمایت ها آنچنانی که باید باشد نبوده و در سال های قبل که عازم رقابت های قهرمانی آسیا شدم کسی حتی از هیات دومیدانی خبری از حضور من در این رقابت ها نداشتند و ۶ ماهی که در اردوی تیم ملی حضور داشتم، هیچ مسوولی خبری از من نگرفت و خوشبختانه با تغییرات در هیات، پویایی در این هیات دیده می شود و حمایت ها رنگ و بوی تازه ای گرفته است.

متاسفانه حمایت از سوی فدراسیون نیز آنچنان پر زرق و برق نبوده و در حال حاضر تنها خانواده و همسرم که همیشه مشوق و همراه من در این مسیر بوده اند، حامیان من هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha