به گزارش ایرنا، محمد طیب صحرایی عصر روز شنبه در نشستی با خبرنگاران رسانه ها با بیان اینکه کار در استان کرمانشاه باید با روحیه جهادی مسوولان به پیش رود افزود: مدیران و مسوولان دستگاه های اجرایی باید بدانند آب و هوای مدیریتی در استان تغییر کرده است و مدیران ما باید لباس کار و تلاش و نوکری مردم را پوشیده و وارد میدان شوند.
وی در زمینه برخی حاشیه سازی ها در عرصه مدیریت استان یادآور شد: بهترین جوابی که می توان به برخی حاشیه سازی ها داد کار کردن و در خدمت مردم بودن است و در این زمینه نباید روح و روان مردم را با چنین حاشیه هایی تلخ کرد.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: راه توسعه و پیشرفت استان، عالمانه گام برداشتن است و در این مسیر مرجع های تصمیم سازی را مورد توجه قرار داده ایم که شامل مصوبات سفر مقام معظم رهبری، سفر رئیس جمهوری، سوالات دهگانه مطرح شده در جلسه شورای اداری و برنامه ها و اعتبارات بودجه ای است.
حمایت از حوزه صنعت و کشاورزی
صحرایی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت فعال کردن حوزه های صنعت و کشاورزی استان گفت: صنایع استان کرمانشاه باید بهطور جدی مورد حمایت قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در بازدیدهای مختلف در بازه زمان های متفاوت از مراکز صنعتی از جمله فولاد، برق، صنایع غذایی و خودروسازی حتی در سفرهای شهرستانی سعی شده است مشکلات این واحدها احصا و برطرف شود.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: در کنار صنعت باید نسبت به توسعه حوزه های کشاورزی و به ویژه گردشگری که از طرفیت های مهم استان هستند نیز توجه ویژه کرد.
تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهوری
وی با اشاره به اینکه تا سال گذشته از مجموع اعتبارات سفر رئیس جمهوری به استان کرمانشاه تنها ۸۹ میلیارد تخصیص یافته بود افزود: با تلاش های صورت گرفته این رقم هم اکنون به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
صحرایی تاکید کرد: باید از ظرفیت های سفر اول رئیس جمهوری بخوبی استفاده کرد تا در سفر دوم بتوان بهترین بهره را از این اعتبارات برای توسعه و آبادنی هرچه بیشتر استان گرفت.
افزایش ۱۰ برابری تخصیص زمین برای طرح مسکن ملی
وی یادآور شد: یکی از اقدامات مهمی که در چند ماه گذشته به انجام رسیده است تخصیص ۱۰ برابری زمین برای طرح مسکن ملی بود به طوری که پیش از این از سه هزار هکتار زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح تنها ۳۰۰ هکتار اختصاص یافته بود.
وی اضافه کرد: یک مجموعه پنج هزار و ۴۰۰ واحدی مسکن نیز با عنوان طرح بنیاد که در سال گذشته کلنگ زنی شده بود و با کمترین فاصله متوقف مانده بود نیز پس از رایزنی و جلسات متعدد با بنیاد مستضعفان با امضای یک توافقنامه دوباره فعال شد.
امضای تفاهمنامه با قرارگاه محرومیتزادیی امام حسن مجتبی
استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به امضای تفاهمنامه با قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی (ع) برای انجام طرحهای توسعه و آبادانی در استان کرمانشاه نیز گفت: براساس این تفاهمنامه قرار است قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حوزههای راهسازی، احداث مسکن، آبرسانی روستایی، آبرسانی مزارع، احیای قنوات، آسیبهای اجتماعی، محلات حاشیهنشین، احداث تصفیهخانه، نوسازی مدارس و حمایت از اقشار کم بضاعت طرحهایی در استان اجرا کند.
وی افزود: قرارگاه با ترکیبی از نهادهای حامی مانند بنیاد مستصعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، آستان مقدس رضوی، کمیته امداد، بهزیستی، سپاه و بسیج تشکیل شده و مسوولیت آن در سه بعد تعریف شده که اولین آن جامعه هدف است که قشر آسیب پذیر مانند مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و خانوادههای کم برخوردار را شامل میشود و در این بخش علاوه بر کمکهای معیشتی، با حل موضوع مسکن خیلی از مشکلات آنها حل خواهد شد.
صحرایی یادآور شد: این قرارگاه در برخی طرح ها تا میزان ۷۰ درصد هزینه ها را تامین خواهد کرد و این امر موجب خواهد شد در کنار اعتبارات ملی و استانی اجرای طرح ها شتاب خوبی بگیرد.
وی با بیان اینکه از داشته های استان در شرایط فعلی بهترین استفاده را برای توسعه و پیشرفت استان بهکار گرفت افزود: برای تحقق این امر باید ابتدا داشته هایمان را بشناسیم و سپس با حرکتی عالمانه و مجاهدانه که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است از آنها استفاده کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما