به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این روزنامه انگلیس با اشاره به اختلافات عمیق در جامعه فرانسه افزود: کشته شدن نوجوان فرانسوی آفریقایی تبار بدست پلیس، موجی از ناآرامی ها را در این کشور به بار آورد و آتش خشم مردم در شهرهای این کشور، میزان نارضایتی از دولت را که به دلیل مسائل ناشی از بی عدالتی بروز کرده نشان داد.
فایننشال تایمز با اشاره به وعده های مکرون به بانکداران که به زغم این رسانه می تواند اختلافات اجتماعی را تقویت کند، خاطرنشان کرد تنها چند مایل دورتر از منطقه و خارج از پاریس که نوجوان فرانسوی کشته شد، بخش مالی فرانسه رونق عظیمی پیدا کرده زیرا مکرون به وعده دیگر خود عمل می کند و قصد دارد اطمینان دهد که پاریس می تواند پویایی مالی خود را مانند لندن تقویت کند.
در حالی که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) و پیامدهای آن اعتماد به نفس این کشور را تضعیف کرد، مکرون که خود قبلا سابقه بانکداری دارد، به صراحت از طرح های خود برای بهره برداری حداکثری از وضعیت رها شده انگلیس به عنوان سکوی پرش مالی در اروپا صحبت کرده است.
یکی از مقام های وزارت دارایی در این زمینه گفت: وقتی مکرون شش سال پیش به قدرت رسید، راهبرد روشنی داشت. هدف این بود که ما ذینفع اصلی برگزیت باشیم.
فایننشال تایمز نوشت: محاسبات این روزنامه نشان می دهد چشمگیرترین منفعت فرانسه در خدمات مالی از طریق پنج بانک سرمایه گذاری بزرگ ایالات متحده حاصل شده است که دستکم یکهزار و ۶۰۰ کارمند خود را به پاریس منتقل کرده اند. اگر معامله گران نیاز به نقل مکان به منطقه یورو داشته باشند، پاریس همواره مکانی جذاب بوده اما سیاست های خاص فرانسه نیز به تقویت این روند کمک کرده است.
این رسانه به استفاده از یک راهبرد سه وجهی توسط دولت فرانسه برای پیشبرد این هدف اشاره کرده و نوشت: راهبرد اول بر اصلاحات مالی متمرکز بوده است. در حالی که انگلیس به تازگی نرخ مالیات شرکتی ۱۹ درصدی خود را به ۲۵ درصد افزایش داده است، فرانسه در سال های اخیر نرخ مالیات خود را از ۳۳ درصد به ۲۵ درصد کاهش داده است تا ۵۰ درصد تخفیفهای مالیاتی شخصی برای مدیران خارجی و مهاجران قدیمی که به کشور بازمیگردند در نظر گرفته شود. نتیجه، هجوم جهانی مدیران بوده است: به عنوان مثال، بانک آمریکا در پاریس، امروزه حدود ۶۰۰ کارمند (در مقایسه با ۷۰ نفر در چند سال پیش) از ۴۹ کشور مختلف استخدام می کند.
وجه دوم راهبرد مکرون مربوط به مسائل رقابتی است. در کنار اصلاحات بحث برانگیز اما حیاتی برای افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ به ۶۴ سال، مجموعه ای از اصلاحات بازار کار با هدف انعطاف پذیری بیشتر شرایط جذب نیرو، اخراج و استخدام اعمال شده است.
این رسانه در تشریح وجه سوم راهبرد مکرون نوشت هر چند که او از نظر شخصی محبویتی ندارد اما قرار است دوره ریاست جمهوری اش تا سال ۲۰۲۷ ادامه یابد و برونو لومر وزیر دارایی او، شش سال است که در این سمت بوده است. سرمایهداران ناامید، این موضوع را با وضعیت سیاست های بریتانیا و نخست وزیران و وزیر خزانه داری آن مقایسه می کنند.
فایننشال تایمز با اشاره به تجربه فرانسه در جذب سرمایه گذاری خاطرنشان کرد شاید بزرگترین خطر، برگرفته از مسائل اجتماعی باشد. گسترش بخش مالی نفوذ فزاینده هنجارهای پرداخت آمریکایی و انگلیس را نشان می دهد و شکاف بین افراد ثروتمند و فقیر را برجسته تر می کند. این موضوع از مدتها قبل منشا اصطکاک اجتماعی در انگلیس بوده است. اکنون باید دید سیاست های مکرون که به شکل فزاینده ای قطبی شده است تا چه اندازه در وخامت وضعیت نقش خواهد داشت.
نظر شما