به گزارش ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر سید علی جعفری روز چهارشنبه افزود: این کودک با علائم استفراغ خونی ناشی از خونریزی دستگاه گوارش فوقانی به بیمارستان اکبر مشهد ارجاع داده شده بود که بلافاصله اقدامات تشخیصی و درمانی بر روی وی انجام شد.
وی بیان کرد: با انجام آندوسکوپی از دستگاه گوارش این کودک، وجود یک زالو در قسمت فوقانی مری مشاهده و نسبت به خارج کردن آن اقدام شد.
رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر افزود: نوشیدن آب چشمههای آلوده، خوردن آبهای غیر تصفیه، غیر فیلتر و غیر شرب از علل ورود زالو به بدن است و با ورود زالو در بدن و چسبیدن به دیواره و مخاط دستگاه گوارش و مکیدن خون، رفته رفته رشد کرده و باعث خونریزی دستگاه گوارش فوقانی در کودکان و بزرگسالان می شود.
دکتر جعفری با تاکید بر استفاده از آب آشامیدنی سالم و مراقبت از فرزندان در زمان حضور در تفرجگاهها اظهار داشت: حتی گاهی اوقات به علت شستشوی دهان با آب چشمههای آلوده و آبهای غیر شرب، این انگل وارد بدن شده و رشد میکند و در نتیجه باعث انسداد راههای تنفسی فوقانی و علائم شدید تنفسی میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: درحال حاضر با توجه به ارتقای بهداشت و بالا رفتن آگاهی مردم، مواردی مانند بلعیدن زالو کمتر مشاهده میشود.
نظر شما