وزارت علوم از راه‌اندازی مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها حمایت می‌کند

اردبیل - ایرنا - سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از حمایت‌های این وزارتخانه برای راه‌اندازی مراکز نوآوری دانشکده‌ای در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: شناسایی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی دانشجویان نیز در قالب طرح ملی ترویج کارآفرینی انجام می‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه محقق اردبیلی، امید رضایی در نشست با رئیس این دانشگاه با تاکید بر ضرورت تشکیل هسته‌های فناوری افزود: با تشکیل این هسته‌ها نیز از پایان نامه و رساله های دانشجویی حمایت خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه تاسیس مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که در دانشگاه محقق اردبیلی وجود دارد، باید به نحو احسن در راستای مباحث فناورانه و نوآورانه استفاده کرد.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان و پارک علم و فناوری اردبیل گفت: از راه اندازی پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل و راه‌اندازی مراکز نوآوری دانشکده ای در این دانشگاه حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در همین راستا حمایت‌های لازم در خصوص اختصاص اعتبار و فراهم کردن تسهیلات لازم از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد شد و علاوه بر این می‌توان با همکاری استانداری و شهرداری، ناحیه نوآوری در اردبیل راه اندازی کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دانشگاه گفت: دانشگاه محقق اردبیلی جزو دانشگاه‌های پیشرو بوده و با توجه به ظرفیت‌های موجود در آن در حوزه نوآوری حرف برای گفتن دارد به طوری که رتبه هشتم دانشگاه‌های جامع کشور را در حوزه فناوری و نوآوری در جدیدترین رتبه بندی ISC کسب کرده است.

اسماعیل چمنی بر لزوم همکاری مشترک دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل تاکید کرد و افزود: این دو مجموعه در کنار همدیگر بوده و می توانند از امکانات هم استفاده کنند؛ در همین راستا پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل نیز راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت های موجود در معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، خواستار حمایت های لازم این معاونت از فعالیت های فناورانه دانشگاه محقق اردبیلی شد.

رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این نشست با بیان اینکه مدیریت دانشگاه طی یک سال گذشته اهتمام ویژه ای برای موضوع فناوری در دانشگاه گذاشته است، گفت: طی این مدت ارزیابی و پایش شرکت های مستقر انجام شده است.

نعمت هدایت همچنین از افزایش ۱۰۰ درصدی شرکت های دانش بنیان این مرکز طی یک سال گذشته خبر داد و افزود: تعداد شرکت های دانش بنیان این مرکز طی یک سال گذشته از هفت شرکت به ۱۴ شرکت رسیده و پرونده ۱۰ شرکت نیز برای دانش بنیان شدن در مرحله ارزیابی است.

رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راه اندازی مدرسه کسب و کار در این مرکز، گفت: خانه فناوری رباتیک و هوش مصنوعی نیز راه اندازی شده در مسابقات رباتیک برای دانش آموزان و دانشجویان در فصل جاری برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه اولویت دار صنعت استان اردبیل (Revers Pitch)، رویداد فناورانه INOTEX ۲۰۲۳ شمال غرب کشور و رویداد "تاثریا" به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی خبر و ادامه داد: طراحی فضای کار اشتراکی در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی انجام شده و برای عملیاتی کردن آن نیازمند حمایت های مالی وزارت علوم هستیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha