به گزارش ایرنا، «حسین ریگی» کارگردان این فیلم با ریزبینی به میان جامعهای سنتی و بومی رفته که کودکان آن همانند شخصیت اول «شیرخان» همواره درگیر آسیبهای اجتماعی هستند که در مسیر زندگی پیوسته شکسته و ساخته میشوند.
اصلیترین برگ برنده هوک در بین مخاطبان امروز در نخستین جشنواره بینالمللی «حوا» در گلستان مضمون و محتوایی از دل جامعه است که با لباسها، صنایع دستی، وسایل و موسیقی سنتی حس نوستالژی سنت در کنار مدرنیته را به مخاطبان خود در استان گلستان منتقل کرده است که از همان اول روایت مخاطب خودش را جای شخصیت اصلی داستان «شیرخان» و تاثیر عشق به خانواده در تصمیمات مهم زندگی میگذارد و با کارگردان پله پله جلو میرود.
این فیلم روایت ۲ برادر ورزشکار بلوچ که برای رسیدن به آرزوهای بلندپروازانه خود تلاش میکنند را گزارش میکند و مادری که پیوسته و غیرمستقیم در انتخاب مسیر درست زندگی فرزندانش نقش کلیدی دارد.
به اعتقاد کارشناسان معرفی آخرین تولیدات سینمای ایران با موضوع زن و خانواده و برنامهریزی برای اکران آنها در ایران اسلامی بزرگترین وظیفه جشنواره بینالمللی «حوا» و چراغ روشن آن در آینده است.
«مهناز ساوری» یکی از دختران نوجوان حاضر در پردیس سینمایی کاپری گرگان در گفت و گو با ایرنا گفت: مادران همیشه نقش کلیدی در زندگی ما نوجوانان دارند و با دعای خیر آنها بر مشکلاتی که برایمان پیش میآید میتوانیم پیروز باشیم.
وی افزود: نقش مادر با بازی خوب خانم «رویا تیموریان» به خوبی شخصیت مادران جامعه را به تصویر کشیده است که همیشه همراه فرزندان خود هستند.
«سیده مهدیه هنروی» هم که یکی از دختران نوجوان بیننده فیلم «هوک» بود میگوید: آرزوهای بلندپروازانه دو برادر گاهی مادر خانواده را نگران میکند ولی با صبر و حوصله از دور و غیرمستقیم آنها را هدایت میکند.
وی افزود: خانوادههای مردم ساکن سیستان و بلوچستان به خوبی در قابهای زیبا فیلم «هوک» به تصویر کشیده شده است.
وی بیان کرد: مادر فرشته آرامش بخش خانواده که با عشق، ایثار و از خودگذشتگی گاهی پرستاری میکند، گاهی کار و گاهی هم برای هدایت فرزندش راهنمایی و مشاوره، نتیجهای که در تصمیم درست شخصیت اول فیلم این ایثار و گذشت مادر تاثیرگذار است.
زهرا جلالی یکی از مخاطبان فیلم «هوک» در گفت و گو با ایرنا گفت: تولستوی در تعریف هنر معتقد است که هنر باید از دل جامعه بیرون آید و اثربخشیاش در جامعه مشهود باشد که در سینما باید به این مفهوم توجه شود.
وی افزود: ما تا قبل از انقلاب شخصیت محوری را مردان تشکیل میدادند و زنان نقشهای حاشیهای را پذیرا بودند ولی کمکم بعد از انقلاب بازنمایی و پرداخت سینما به هویت و جایگاه زن را امری مهم و اساسی دانسته و منجر به تحکیم خانواده در جامعه شده است.
«مینا رهنورد» بانوی دیگر حاضر در جشنواره هم در این ارتباط گفت: زمانی که برادر کوچکتر به نوعی پرستار برادرش در خانه میشود و به عشق برادرش سعی در قهرمانی جهانی میکند بهترین سکانسهای این فیلم است.
وی افزود: ۲ برادر و یک مادر نقشهای کلیدی فیلم هستند که نقش خانواده را به خوبی نشان میدهند و در آخر گذشت و پهلوانی قهرمان فیلم و باختی در راه خدا یکی از تاثیرگذارترین قسمت فیلم بوده است.
فاطمه علی صوفی یکی دیگر از دختران حاضر در جشنواره هم گفت: فیلمنامه خوبی بود ولی بازیها در جاهایی بیشتر نیاز به دقت داشته تا تاثیرات بهتری در مخاطب داشته باشد.
وی افزود: قهرمانی که فدای پهلوانی شخصیت اصلی شد برای من نکته کلیدی بوده که چقدر زیبا میشود گاهی گذشت حتی از چیزی که شاید از کودکی برای آن تلاش کرده باشیم.
به گزارش ایرنا، فیلم سینمایی «هوک» ساخته «حسین ریگی» یکی از فیلمهای حاضر در نخستین جشنواره بینالمللی فیلم «حوا» است، «حسین ریگی» کارگردان «هوک» متولد ۱۳۵۷ در زاهدان است، او فیلمسازی را از سال ۱۳۷۴ با گذراندن دوره فیلمسازی در موسسه سینمایی پارسا فیلم تهران آغاز کرد.
استان ۲ میلیون نفری گلستان با ۱۴ شهرستان هشت سینما و ۱۴ سالن نمایش دارد.
نظر شما