۷۴ پایگاه اورژانس کرمانشاه برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین فعال هستند

کرمانشاه- ایرنا- رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه ۷۴ پایگاه در استان برای خدمات‌رسانی به زایران اربعین حسینی (ع) فعال است، گفت: از این تعداد ۳۳ پایگاه شهری و یک پایگاه هوایی است که در اربعین تعداد پایگاه هوایی بیشتر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «مسعود قلعه‌سفیدی» روز سه‌شنبه در جلسه ستاد اربعین استان افزود: سال گذشته حدود ۱۳ هزار بیمار توسط اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در اربعین مداوا شدند و حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ بیمار غیرترافیکی داشتیم.

وی اضافه کرد: بیشتر بیماران سال گذشته براثر گرمازدگی دچار مشکل شده بودند که تا ۱۵ سال آینده این گرما رو خواهیم داشت و باید طوری برنامه ریزی و کار انجام بدهیم که حداقل برای ۱۵ سال باشد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از همه افرادی که اقدامات مربوط به اربعین را از اسفند ماه یا حتی اربعین سال قبل شروع کردند و دنبال کارها و برنامه های زیرساختی اربعین هستند تشکر می‌کنم.

وی یادآور شد: تمام دستگاه‌ها و ارگان‌های مربوطه که در حال خدمت رسانی به زوار اربعین هستند زحمات آنها کاملا مشهود است و من به عنوان شهروند از مسیر تردد می‌کنم متوجه تمامی زحمات و خدمات هستم.

قلعه‌سفیدی تاکید کرد: امنیت و سلامت ۲ موضوعی است که راحت دیده نمی‌شود، اما در اربعین این ۲ موضوع به وضوح دیده می‌شود و مردم متوجه هستند.

وی اضافه کرد: هم‌ موضوع سلامت و بهداشت‌ و درمان و خدماتی که ارایه می‌شود و هم بحث نظم و امنیت در ایام اربعین به وضوح دیده می‌شود.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: ۵۸ روز به اربعین باقی مانده و قرار شده که از ۲۵ مرداد کلید برنامه‌ها و اقدامات مربوط به اربعین رسما آغاز شود.

وی تصریح کرد: در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث از ۲۲ تا ۲۷ شهریور همه مرخصی‌ها لغو می‌شود و با ظرفیت سه برابری برای زائرین امام‌حسین (ع) خدمت صورت می‌گیرد.

قلعه سفیدی گفت: با پی‌گیری‌ها و تلاش‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرارگاه تاکتیکی تا ۳۱ تیرماه آماده می‌شود و تجهیزات آن نیز تکمیل خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین از ۲ سال قبل به عنوان یکی از گذرگاه های عبور زائران اربعین و عتبات عالیات بازگشایی شده و سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار نفر از این مرز رسمی عازم کربلای معلی شدند.

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزیی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha