به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری با تأکید بر اهمیت حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و مقابله با تخریب و تغییر کاربری اراضی کشاورزی اظهار کرد: ما نسبت به تغییر کاربری اراضی بی تفاوت نیستم و با بی تفاوتی، سهل انگاری و ترک فعل مدیران در این خصوص برخورد می کنیم.
وی ادامه داد: تغییر کاربری اراضی، پیامدهای مختلفی از جمله کاهش تولید محصولات کشاورزی، آسیب به محیط زیست و نا امیدی در کشاورزان را دارد و در این زمینه نقش مسوولان جهاد کشاورزی و امور اراضی استان بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی قابل جبران نیست، افزود: در راستای پیشگیری از ایجاد ساخت و سازهای غیر مجاز و حفظ کاربری اراضی می توان از ظرفیت نهادهای مردمی، دهیاری ها، شوراهای محلی و رسانه های جمعی استفاده کرد.
رییس کل دادگستری مازندران خواستار اجرای صحیح و به موقع مفاد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها و قلع و قمع بنا و بناهای احداث شده شد و گفت: مسوولان مرتبط هشدارهای لازم را به مالکین داده و افراد را متوجه عواقب قانونی ناشی از جرم ارتکابی کنند.
استان مازندران حدود۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.
برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران دو اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند.
استان مازندران در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.
نظر شما