۹ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در بازار هرمزگان توزیع شد

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا کنون حدود ۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده و تاکنون ۹ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ از این طریق بهره‌برداری و در بازار توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا آران روز پنجشنبه با حضور در کشتارگاه بندرطیور واقع در بخش مرکزی بندرعباس، هدف از این بازدید را نظارت بر رعایت اصول بهداشتی و همچنین جلوگیری از عرضه خارج از شبکه گوشت مرغ عنوان کرد.

وی ادامه داد: روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات استان در بازار توزیع می‌شود و مابقی نیاز استان نیز از طریق سایر استان‌ها تامین می‌شود.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: تمام بخش‌ها در استان تلاش می‌کنند تا کمبودی در بازار مرغ استان وجود نداشته باشد و مردم با مانعی برای تامین اقلام ضروری خود روبرو نشوند.

آران افزود: هرگونه توزیع و عرضه مرغ خارج از شبکه تخلف به شمار می‌آید و در صورت رعایت نکردن ضوابط به طور قطع با خاطیان برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: آغاز فصل تابستان و فصل گرما موجب می‌شود که جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها کاهش پیدا کرده و امر نیز ممکن است منجر به کاهش تولید مرغ شود که برای جلوگیری از کمبودها از ظرفیت تولید مرغ استان‌های دیگر نیز استفاده می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha