به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا آران روز پنجشنبه با حضور در کشتارگاه بندرطیور واقع در بخش مرکزی بندرعباس، هدف از این بازدید را نظارت بر رعایت اصول بهداشتی و همچنین جلوگیری از عرضه خارج از شبکه گوشت مرغ عنوان کرد.
وی ادامه داد: روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات استان در بازار توزیع میشود و مابقی نیاز استان نیز از طریق سایر استانها تامین میشود.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: تمام بخشها در استان تلاش میکنند تا کمبودی در بازار مرغ استان وجود نداشته باشد و مردم با مانعی برای تامین اقلام ضروری خود روبرو نشوند.
آران افزود: هرگونه توزیع و عرضه مرغ خارج از شبکه تخلف به شمار میآید و در صورت رعایت نکردن ضوابط به طور قطع با خاطیان برخورد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: آغاز فصل تابستان و فصل گرما موجب میشود که جوجهریزی در مرغداریها کاهش پیدا کرده و امر نیز ممکن است منجر به کاهش تولید مرغ شود که برای جلوگیری از کمبودها از ظرفیت تولید مرغ استانهای دیگر نیز استفاده میکنیم.
نظر شما