طرح تنظیم بازار؛ روزانه ۲۲۰ تن مرغ در هرمزگان توزیع می‌شود

بندرعباس - ایرنا - مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: روزانه برای کنترل بازار و تامین نیاز شهروندان در آستانه شب یلدا، ۲۲۰ تُن مرغ گرم و منجمد در این استان توزیع می‌شود.

علی جامعی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: توزیع روزانه (از روز شنبه ۲۵ آذرماه) به‌طور متوسط ۲۰ تن مرغ منجمد و ۱۲۰ تن مرغ گرم در سطح شهر بندرعباس و شهرستان‌های استان به منظور تنظیم بازار و کنترل قیمت مرغ کشتار روز و همچنین جبران کمبود ناشی از عرضه مرغ گرم خارج استان آغاز شده است.

وی بیان کرد: مرغ منجمد تنظیم بازاری به قیمت کیلویی۶۵۷ هزار ریال در سطح فروشگاه‌های استان و عاملین توزیع در دسترس شهروندان قرار گرفته است و مرغ گرم نیز پایین‌تر از قیمت میانگین کشوری متناسب با عرضه وتقاضا عرضه می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: در جهت کنترل قیمت مرغ و توجه به نیاز پروتئینی قشر متوسط به پایین جامعه که امکان خرید مرغ گرم با قیمت بالاتر میسر نمی‌باشد، روند توزیع روزانه مرغ منجمد با نرخ مصوب و مناسب که طبق برنامه قبلی ذخیره‌سازی شده، ادامه دارد.

جامعی یادآورشد: باتوجه به برنامه جوجه ریزی مناسب و ذخیره سازی مرغ منجمد با تامین و تخصیص به موقع نهاده‌ها ی دامی و همچنین متعادل سازی قیمت‌ها امیدواریم تا پایان سال‌جاری هیچ‌گونه مشکلی در تامین نیاز مرغ نداشته باشیم و نوسانات احتمالی ناشی از اختلاف کاهش قیمت استان نسبت به سایر استان‌ها نیز با ذخیره مرغ منجمد، مدیریت کرده‌ایم.

به گزارش ایرنا، طبق اعلام سازمان جهادکشاورزی هرمزگان؛ تقریبا متوسط ماهانه بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام می‌شود و تولید مرغ در سال نیز به حدود ۴۱ هزار تُن می‌رسد.

۳۰۵ واحد مرغداری صنعتی گوشتی در استان هرمزگان فعال است که از این تعداد ۳۷ واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزار و ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha