به گزارش ایرنا دومین دوره رقابتهای هاکی ۵ چمنی بانوان کشور اواخر هفته گذشته با حضور ۱۸ تیم از استانهای مختلف کشور به میزبانی همدان برگزار شد و تمجید تیمهای شرکت کننده از عملکرد این بازیکن به آن جهت بود که او برای نخستین بار هاکی چمنی را تجربه کرد و پیش از این با وجود پیشنهادهای مختلف، علاقهای به این رشته نداشت.
این هاکی باز همدانی از سال ۱۳۸۸ ورزش هاکی را شروع کرد و طولی نکشید که در مسابقات بخش سالنی چهره شد و بازوبند کاپیتانی را بر دستانش بست.
او حتی با وجود اینکه صاحب فرزند شد، از عشق به هاکی دست نکشید اما سال قبل پس از بازگشت از مسابقات قهرمانی آسیا، به نوعی دلسرد شده است.
گفت وگو با کاپیتان تیم ملی هاکی سالنی بانوان کشور را بخوانید:
از چه سالی فعالیت هاکی را شروع کردید؟
احمدی: سال ۱۳۸۸ به ورزش هاکی سالنی پرداختم و خیلی زود به این رشته علاقه مند شدم اما اگر میدانستم آینده هاکی اینگونه است، به ورزش فوتسال میپرداختم.
چرا فوتسال؟
احمدی: قراردادهای میلیاردی را مشاهده کنید. فقط در بخش آقایان نیست و بانوان هم از این منفعت مالی برخوردار هستند. هاکی این شرایط را ندارد. البته فوتسال هم بازی کردم اما همزمان در تیم ملی هاکی سالنی بودم و با تصمیم پزشکی از فوتسال منع شدم.
به عقب بازگردید، هاکی باز میشوید؟
احمدی: اگر شرایط مثل الان باشد، به عقب باز نمیگشتم. حتی فرزندم که علاقه فراوانی به این رشته داشت، اجازه ندادم در دورههای آموزشی شرکت کند. چون ۱۴ سال است که جز بیمهری، هیچ چیزی ندیدم.
اگر شرایط مثل الان باشد، به عقب باز نمیگشتم. حتی فرزندم که علاقه فراوانی به این رشته داشت، اجازه ندادم در دورههای آموزشی شرکت کند. چون ۱۴ سال است که جز بیمهری، هیچ چیزی ندیدم.
گویا اولین دوره هاکی چمنی را تجربه کردید؟
احمدی: همینطور است، سال قبل بازیکنان تیم همدان را برای حضور در تیم داخل سالن دعوت کردم و پذیرفتند. امسال نیز همین گروه دعوت کرد در تیم باشم، من هم پذیرفتم و در نتیجه قهرمان مسابقات شدیم. به عشق بازیکنان همدانی در این پیکارها شرکت کردم و از این تصمیم خوشحالم چون به قهرمانی این استان همراه بود.
دوره پیش کجا بودید؟
احمدی: مربی تیم کردستان بودم. تیم کم تجربه اما یکدست داشتیم منتهی از نظر امکانات زیر خط فقر بودیم. فدراسیون قول داد کمک کند اما در عمل هیچ. چندین بار با ارسال نامه درخواست تامین تجهیزات هاکی برای بانوان کردم. دریغ از پاسخ. فقط چند چوب هاکی چمنی ارسال شد.
گویا با همین ترکیب تیم همدان قهرمان هاکی سالنی شدید؟
احمدی: همینطور است. امسال قول دادم در مسابقات هاکی چمنی سایر بازیکنان تیم همدان را همراهی کنم. وگرنه علاقهای به بازی در چمن ندارم و علاوه به آسیب دیدگی، با سوختگی صورت ناشی از تابش مستقیم آفتاب مواجه شدم.
تجربه هاکی چمنی چطور بود؟
احمدی: بد نبود. در هاکی سالنی تکنیکهایی که میتوانید انجام بدهید، بر روی چمن بسیار دشوار است اما اینجا هم مانورهای خوبی را میتوان انجام داد. بازیکنان هم همکاری خوبی داشتند و در نهایت با ۱۰ گل زده خانم گل مسابقات شدم.
ضعفی هم در مسابقات مشاهده کردید؟
احمدی: آنچنان که مشکلی باشد خیر. اما زمان بازیها محدود بود و بازیکنان فرصت ریکاوری مناسب نداشتند. همین مساله خطر آسیب دیدگی را افزایش داد و برخی مصدوم شدند.
منتظر تشکیل اردوی تیم ملی هستید؟
احمدی: اردوی تیم ملی؟ بعید میدانم. در این سالها یکسری بیمهریها را شاهد بودم. فدراسیون قرار بود تمام هزینههایی که داشتم همچون ایاب و ذهاب، قرارداد و سایر برنامههای تمرین شخصی را پرداخت کند. مطالبات اعضای تیم ملی هاکی سالنی پرداخت شد اما به ما که رسید، پولی در کار نبود. بارها درخواست دادم اما کسی پاسخگو نیست.
در این سالها یکسری بیمهریها را شاهد بودم. فدراسیون قرار بود تمام هزینههایی که داشتم همچون ایاب و ذهاب، قرارداد و سایر برنامههای تمرین شخصی را پرداخت کند. مطالبات اعضای تیم ملی هاکی سالنی پرداخت شد اما به ما که رسید، پولی در کار نبود. بارها درخواست دادم اما کسی پاسخگو نیست.
یعنی قصدی برای بازگشت به تیم ملی ندارید؟
احمدی: تا زمانیکه مطالباتم را پرداخت نکنند به اردوی تیم ملی باز نخواهم گشت. همانند بقیه برای تیم ملی تلاش کردهایم و حتی کاپیتان تیم بودم.
به نظر شما بکارگیری مربی خارجی برای تیم ملی موثر هست؟
احمدی: مربیان ایرانی اگر رفاقت را کنار بگذارند، میتوانند این کار را انجام بدهند و کمتر از خارجیها نیستند؛ اسفندیار صفایی مربی تیم ملی هاکی داخل سالن بود، خیلی هم فوق العاده بود اما چون درگیر رفاقت بازی شد، حضورش در تیم ملی دوام نیاورد و پس از ۹ سال قهرمانی پیاپی در قاره آسیا، این بار دوم شدیم. اکنون هم امیدوارم شرایط خوب شود.
شما تاکنون از مصاحبه فراری بودید، چرا؟
احمدی: علاقهای به مصاحبه ندارم چون بیشتر اصرار دارند که از مشکلات و چالش ها نگویی و همه چیز را خوب جلوه بدهیم.
عملکرد فدراسیون در حوزه بانوان را چطور ارزیابی میکنید؟
احمدی: از نظر زینب احمدی خوب نیست. یکسری از استانها شرایط خوبی به لحاظ تجهیزاتی ندارند؛ همچون کردستان که امکانات هاکی سالنی ندارد و این در حالی است که بهرام قدیمی رییس فدراسیون هاکی بیشتر به یک منطقه خاص دیگر و یا استانی با امکانات خوب سفر می کند و صفر تا صد امکانات را به آن منطقه و یا شهر خاص می دهد.
نظر شما