علیرضا نعمت سلطانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فاضلاب شهر اردبیل با یک خط انتقال به تصفیهخانه منتقل میشود اما اجرای خط دوم با قطر بزرگتر (یکهزار و ۶۰۰ میلیمتر)، مانع سرریز فاضلاب از منهولها هنگام بارندگیها خواهد شد.
وی افزود: برای اجرای بیش از پنج کیلومتر از خط دوم انتقال فاضلاب شهر اردبیل، تاکنون ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و طبق برآوردها، یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز برای تکمیل آن نیاز است و استانداری اردبیل در تامین اعتبارات اجرای پروژههای آب و فاضلاب همکاری خوبی دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با اشاره به روشهای مختلف اجرای فاضلاب در شهرها گفت: روشهایی برای طراحی شبکههای جمعآوری فاضلاب وجود دارد که معمولترین آنها، روش مجزا و روش مختلط است و شبکه فاضلاب شهر اردبیل بر اساس روش مجزا طراحی شده است و در این روش، فقط فاضلاب خانگی جمعآوری و انتقال داده میشود.
وی با تشریح روشهای متنوع تصفیه فاضلاب اظهار کرد: در استان اردبیل در شهرهای اردبیل، پارسآباد ، کوثر و نیر از روش لاگون هوادهی استفاده شده است و در تعدادی از روستاهای شهرستان نیر از شیوه لجن فعال استفاده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: اجرای پروژههای جمعآوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در هر شهر و کشور از شاخصهای مهم توسعه است و حفظ محیط زیست، حفظ محیط شهری و جلوگیری از آلودگی جویها و معابر، افزایش ارتقای بهداشت عمومی، کاهش هزینههای درمان، استفاده چندباره از آب و بازگردان آب مصرفی به چرخه تولید از مزایای اجرای طرحهای فاضلاب است.
رئیس هیات مدیره شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل جلوگیری از آلوده شدن آبهای زیرزمینی ناشی از ورود فاضلاب به لایههای زمین در درازمدت را از دیگر فایدههای اجرای طرح فاضلاب در شهرها برشمرد و افزود: با اجرا و بهرهبرداری از طرحهای فاضلاب، رشد اقتصادی ناشی از افزایش سلامت، بهداشت و بهرهوری استفاده از آب نیز محقق میشود.
به گزارش ایرنا، ۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل قرار دارد.
نظر شما