به گزارش خبرنگار ایرنا، فریده جعفری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در سردشت اظهار کرد: از مجموع افراد تحت پوشش بیمه سلامت بیش از ۸۵ درصد که اعضای بیمه روستاییان و همگانی بودند در قالب صندوق ایرانیان بدون پرداخت حق بیمه، از خدمات بهرهمند هستند.
وی در خصوص خدمات بیمه سلامت به بیماران خاص و صعبالعلاج نیز گفت: ۱۰۷ بیماری جز بیماران خاص و صعبالعلاج دسته بندی شده و استانداردهای بالینی لازم را اخذ کردند و اکنون ۵۱ نوع بیماری نیز کدهای درمانی دریافت کردهاند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی افزود: هم اکنون در مجموع ۹۰ درصد هزینههای بستری و ۷۰ درصد هزینههای درمانی بیماران توسط بیمه پرداخت میشود و سعی بر این است که پرداختیها از جیب مردم به حداقل برسد.
وی اضافه کرد: فعالیت بیمه سلامت از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و در کنار صندوقهای بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح موجب شده تا با اجرای آن آحاد مختلف جامعه به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهرهمند شوند.
جعفری با اشاره به موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت یادآور شد: یک هزار و ۳۲۰ موسسه تشخیصی و درمانی خصوصی، خیریه، دولتی، دانشگاهی و غیردانشگاهی در آذربایجانغربی طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.
وی تاکید کرد: بیماران تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی و دهک های اول تا سوم جامعه نیز میتوانند از خدمات این صندوق و بیمه سلامت در بحث دریافت بیمه نامه و فرانشیز در مطبها و بیمارستانها استفاده کنند.
جعفری در خصوص تعداد بیمه شدگان سردشت نیز گفت: از جمعیت ۱۳۰ هزار نفری سردشت در مجموع ۸۵ درصد تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و تمام افراد بیمه شده میتوانند از خدمات این موسسات و پزشکان بهرهمند شوند.
به گزارش ایرنا، سازمان بیمه سلامت ایران از ۱۰ سال گذشته رسما فعالیت خود را آغاز کرد و ماموریت یافت انجام اقدامات لازم را به منظور تمرکز کلیه امور بیمه سلامت در سازمان از طریق تجمیع سریع بخشهای بیمه های درمانی کلیه صندوق های موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۵ قانون محاسبات عمومی کشور با رعایت مفاد ماده ۳۸ قانون برنامه پنجم توسعه اساسنامه سازمان به انجام رساند.
آذربایجانغربی، طبق آخرین سرشماری بیش از سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما