به گزارش ایرنا، رییس شورای اسلامیشهر دزفول روز چهارشنبه در یکصد و هشتادمین نشست رسمیشورای اسلامیشهر دزفول در صحن علنی این شورا گفت: نشست مشترکی میان مدیران شهرستان دزفول با رییس هیات مدیره بانک شهر کشور، معاونان و کارشناسان آن بانک طی هفتههای اخیر برگزار و در آن نشست تفاهم نامه پرداخت بدهیهای شهرداری دزفول به بانک شهر از طریق تهاتر زمین به امضا رسید.
محمدحسن پرآور کل بدهی شهرداری دزفول به بانک شهر در طرح قائم را ۲۳۷ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: زمین طرح طاووس که سالها بدون استفاده رها شده بود به عنوان تهاتر با بانک پیشنهاد شد و مدیران بانک شهر با آن موافقت کردند.
ششدانگ زمین برج طاووس متعلق به شهرداری دزفول است
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با بیان اینکه زمین برج طاووس براساس اسناد رسمی و احکام قضایی به صورت ششدانگ متعلق به شهرداری است، اظهارکرد: نمایندگان بانک شهر در ۲۴ تیرماه به دزفول آمدند و در بازدید میدانی از زمین برج طاووس و اسناد آن با تهاتر بدهی این بانک با زمین طرح طاووس موافقت کردند.
وی افزود: تهاتر بدهی بانک شهر با زمین برج طاووس براساس تفاهم نامه امضا شده میان مدیران شهری دزفول و مدیران بانک شهر به تصویب هیات مدیره بانک شهر طی روزهای گذشته رسیده و امروز نیز در صحن علنی شورا به تصویب اعضای شورای اسلامیشهر دزفول رسید.
آینده طرح قائم روشن است
پرآور آینده طرح قائم را روشن دانست و گفت: مقرر شده است شهرداری طی ۲ هفته تراکم، حریم ساخت و ساز و نوع کاربری زمین برج طاووس را به بانک شهر اعلام کند که در زمان تعیین شده این موضوع نهایی میشود.
وی با تاکید بر اینکه مشکل عمده شهرداری دزفول با گره گشایی از طرح قائم رفع میشود، افزود: بدهی سنگین شهرداری دزفول به بانک شهر و افزایش روزانه این بدهی موجب شده تا حسابهای شهرداری مسدود و این شهر برای هرگونه سرمایه گذاری با چالش جدی مواجه باشد.
سرمایه گذاران متعددی برای تکمیل طرح قائم اعلام آمادگی کردهاند
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول، طرح قائم را طرحی فاخر، بزرگ و بسیار مهم دانست و تصریح کرد: سرمایه گذاران متعددی تاکنون برای سرمایه گذاری و تکمیل طرح قائم اعلام آمادگی کردهاند که با رفع مشکل بدهیهای این طرح شاهد از سرگیری تکمیل این طرح خواهیم بود.
وی افزود: در تفاهم نامه میان شهرداری و شورای اسلامی شهر دزفول و بانک شهر پیش بینی شده که بنا به هر دلیلی اگر تهاتر طرح قائم با زمین برج طاووس به نتیجه نرسید املاک دیگری که به این بانک معرفی و بازدید شدهاند، به عنوان اولویت دوم در نظر گرفته شوند.
گره گشایی همزمان از طرح قائم و برج طاووس
نایب رییس شورای اسلامیشهر دزفول نیز در این نشست با اشاره به لایحه دوفویتی تفاهم نامه میان شهرداری دزفول و بانک شهر گفت: پیگیریهای فراوانی برای گره گشایی از طرح قائم در دستور کار مدیریت شهری دزفول از ابتدای فعالیت تاکنون در دستور کار بود که سرانجام این مذاکرات هفتههای گذشته به امضای تفاهم نامه میان شورای اسلامیشهر و شهرداری دزفول و همچنین مدیرعامل بانک شهر ختم شد.
سیدباقر موسوی فخر با اشاره به مفاد این تفاهم نامه افزود: براساس این تفاهم نامه تعدادی از املاک در اختیار شهرداری دزفول برای تهاتر به مدیران بانک شهر معرفی شدند که با موافقت مدیران این بانک و بازدید میدانی کارشناسان بانک شهر به دزفول هفته گذشته نهایی شد.
تصویب تهاتر طرح قائم با برج طاووس به تصویب مدیران بانک شهر رسید
نایب رییس شورای اسلامی شهر دزفول بیان کرد: زمین برج طاووس اولین زمینی بود که برای تهاتر با بانک شهر به مدیران این بانک معرفی و کارشناسان این بانک پس از بازدید از طرح و بررسی اسناد آن، با تهاتر بدهی شهرداری دزفول در طرح قائم با زمین برج طاووس موافقت کردند.
وی افزود: نخستین اولویت مدیریت شهری دزفول تهاتر بدهی بانک شهر با زمین برج طاووس است که این موضوع به تصویب مدیران بانک رسیده است و براساس تفاهم نامه این تهاتر نیز باید در صحن شورای اسلامی شهر دزفول به تصویب برسد.
بانک شهر قول ساخت برج طاووس را داد
موسوی فخر گفت: واگذاری زمین طرح مجتمع تجاری نیایش به عنوان اولویت دوم و تهاتر زمینی برای احداث شعبه بانک شهر در دزفول به عنوان اولویت سوم پیشنهاد و مورد موافقت ۲ طرف قرار گرفته است که درصورت به نتیجه نرسیدن تهاتر زمین برج طاووس، تهاتر با این زمینها در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: پس از تصویب شورای اسلامی شهر دزفول و تایید فرمانداری، قیمت گذاری کارشناسی زمین برج طاووس در دستور کار قرار میگیرد و زمین طرح برج طاووس پس از کسر بدهیهای شهرداری در طرح قائم و پرداخت مابه تفاوت آن به شهرداری دزفول، در اختیار بانک شهر قرار میگیرد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر دزفول بیان کرد: مسوولان بانک شهر قول دادهاند که درصورت نهایی شدن این تهاتر و در اختیار قرار گرفتن زمین برج طاوس، احداث این طرح را به صورت اولویت پیگیری کنند.
به گزارش ایرنا، شورای اسلامی شهر دزفول لایحه دوفوریتی تهاتر طرح قائم و برج طاووس با بانک شهر را به تصویب رساندند که براساس آن علاوه بر گره گشایی از برج طاووس، گره بدهی ۲۳۷ میلیارد تومانی شهرداری دزفول در طرح قائم نیز باز میشود.
عملیات اجرایی طرح قائم از سال ۱۳۹۰ با اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیارد ریال با هدف توانمندسازی بافت قدیم دزفول با اخذ تسهیلات از بانک شهر آغاز شد؛ در این طرح سایتهای اداری، درمانی، آموزشی، فرهنگی و رفاهی پیش بینی شده است.
روند اجرای این طرح بزرگ با کندی مواجه شده و اکنون با توقف کامل و نیمه کاره ماندن با چالش بدهی بانکی مواجه است؛ سررسید پرداخت اقساط تسهیلات بانک شهر و تأخیر در بازپرداخت این تسهیلات موجب شده تا بدهی شهرداری دزفول به بانک شهر برای طرح قائم روزانه در حال افزایش باشد. بدهی شهرداری دزفول به بانک شهر در طرح قائم روزانه یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال افزوده شده است.
عملیات اجرایی طرح برج طاووس دزفول نیز در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در پائین دست بوستان ساحلی علی کله آغاز شد ولی قرارداد آن به دلیل اختلاف شهرداری و شرکت طاووس فسخ شد.
در طراحی برج طاووس که قرار بود مشرف به رودخانه دز و مجاور میدان مادر دزفول اجرا شود مجموعههای تفریحی، خدماتی، درمانی، گردشگری و هتل پیش بینی شده بود.
پارکینگهای طبقاتی، بیمارستان فوق تخصصی، رستوران، شهربازی، اورژانس، بازار تجاری، هتل، پارک آبی، سایت اداری، استخر، سالن و بانک از جمله امکاناتی بودند که قرار بود در طراحی این طرح بزرگ تجاری، تفریحی و اقتصادی درنظر گرفته شوند.
عملیات گودبرداری برج به سرعت انجام شد ولی در همین حد ماند و گودال ایجاد شده به یک معضل خطرناک برای دزفول تبدیل شد.
مردم نسبت به افت فشار آب گلایه دارند/مدیر آبفا دزفول برای ارائه گزارش به شورا دعوت شود
نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر دزفول با انتقاد از بیآبی و افت شدید فشارآب در برخی مناطق دزفول از جمله پشت بقعه سید محمد گفت: آب در ساعتهای زیادی از شبانه روز در این منطقه قطره چکانی است.
غلامعلی رسالتی با بیان اینکه روابط عمومی آبفا هرچه میخواهد منتشر کند، عیبی ندارد، افزود: آبفا باید نسبت به مشکل افت شدید فشار آب پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: مردم چه گناهی کردهاند که باید با دبه مخازن آب خود را پر کنند؛ ما این موارد را محترمانه گفتیم و در شورا هم تذکر دادیم.
این عضو شورای شهر دزفول بیان کرد: حداقلش این است که مشکل بررسی شود شاید اصلا مشکل مربوط به آبفا نیست و مربوط به سایر نهادها است.
وی افزود: مردم ما را میبینند و مشکلات خود را بیان میکنند؛ ما هم موارد را منتقل میکنیم که کار انجام شود ولی متاسفانه به رغم اینکه حدود ۱۰ روز پیش مواردی مطرح شد ولی اقدامی صورت نگرفت.
رسالتی بیان کرد: اینکه آب قطره قطره بیاید درست نیست؛ اغلب افراد کارگر هستند و روزانه نیاز به استحمام دارند.
وی افزود: عزیزان آبفا در اولین فرصت به شورا دعوت شوند و گزارشی از اقدامات خود بدهند و موارد را با مردم در میان بگذارند مثلا بگویند صبوری کنید اکنون به دلیل آغاز محرم امکان حفاری نیست.
۱۸ تیرماه جاری نیز مشکل آب کوی پیام نور دزفول در یکصد و هفتاد و هشتمین نشست رسمی شورای اسلامی شهر دزفول در صحن علنی این شورا مطرح شد و محمدحسن پرآور رییس شورای اسلامی شهر دزفول ن در آن نشست با اشاره به انتقاد و مطالبه شهروندان و برخی اعضای شورای اسلامی شهر دزفول نسبت به وضعیت افت فشار آب در برخی مناطق این شهر ضمن تشکر از تلاشهای آب وفاضلاب برای کاهش مشکل آب دزفول، دعوت از مدیر شرکت آبفای منطقه دزفول به صحن علنی شورای اسلامی برای طرح دیدگاه نمایندگان مردم در شورای شهر دزفول را ضروری دانست.
علیرضا مجدی نسب سخنگوی شورای اسلامی شهر دزفول در آن نشست با تاکید بر اینکه وعدههای اداره آب و فاضلاب برای رفع مشکل افت فشار آب کوی پیام نور دزفول تاکنون محقق نشده و این موجب نارضایتی و گلایه مردم این منطقه شده است، افزود: رسیدگی سریع به این موضوع توسط دستگاههای متولی ضروری است.
زهرا آدینه عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر دزفول نیز در آن نشست با اشاره به گزارشهای متعدد مردمی در انتقاد به وضعیت نامناسب فشار آب در کوی پیام نور دزفول گفت: وضعیت افت شدید آب آشامیدنی کوی پیام نور دزفول به قدری حاد است که با صرفه جویی مردم امکان بهبود آن وجود ندارد و نیازمند اقدام اساسی است.
نظر شما