میلاد جسری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اهمیت سفرهای ایام اربعین حسینی (ع) بر تأمین ایمنی در محورهای مواصلاتی تحت پوشش تأکید کرد و افزود: از ابتدای سالجاری، ارتقای ایمنی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی خسروی در دستور کار قرار گرفته است.
وی، فراهم ساختن مسیری ایمن برای تردد زائران را مهمترین اولویت در بین فعالیت حوزه راهداری برشمرد و گفت: آشکارسازی، ایمن سازی نقاط پرتگاهی و مستعد حادثه، ارتقای روشنایی، نصب انواع تابلو و علایم ایمنی، نصب و تعمیر حفاظهای ایمنی شامل گاردریل، هندریل و نیوجرسی از جمله اقداماتی است که با اولویت ویژه در مسیرهای عبوری زائران توسط راهداران سطح استان در حال اجراست.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان سرپلذهاب از دیگر اقدامات انجام شده در مسیر تردد زوار اربعین، به عملیات شانهسازی در محور کل داوود به حبیبوند در باند رفت و برگشت، تعریض و ریزش برداری محور گردنه پاطاق پیچ تلمبه خانه و رفع اختلاف شانه با سطح راه محور گردنه پاطاق تا حبیبوند اشاره کرد.
وی، ایجاد هره خاکی طولی از محور گردنه پاطاق تا پیچ آئینه به طول ۲ هزار و ۵۰۰ متر، ایجاد هره خاکی نقطهای روبروی پلها و علایم ایمنی ۴۵ نقطه، نصب ۸۵ تابلو علایم ایمنی در محور بزرگراه کربلا و تیغه زنی ۱۰ کیلومتر شیب راههای محور بزرگراه کربلا محدوده گردنه پاطاق را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.
جسری افزود: تیغه زنی و تنظیم بستر حریم محور بزرگراه بصورت رفت و برگشت بطول ۳۰ کیلومتر، نصب علایم کامپوزیت بر روی نیوجرسی و تعریض سه دستگاه پل انجام شده است.
وی در پایان گفت: آماده سازی راهدارخانهها و نمازخانههای بین راهی از دیگر اقداماتی است که بتوانیم به نحو شایسته میزبان زائران بارگاه ملکوتی حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام باشیم.
به گزارش ایرنا؛ مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین یکی از گذرگاه های عبور زائران اربعین است. سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار نفر زائر اربعین از مرز رسمی خسروی عازم کربلای معلی شدند که طبق پیش بینی مسوولان این تعداد امسال قرار است به سه برابر برسد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۲۵ هزار ۴۵ کیلومتر مربع، یک و نیم درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده است.
استان کرمانشاه دارای هشت هزار و ۵۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراهی است که از این تعداد ۴۶۷ کیلومتر آن بزرگراه، ۴۷۳ کیلومتر راه اصلی، هزار و ۸۹۱ کیومتر راه فرعی و پنج هزار و ۲۲۰ کیومتر راه روستایی است.
همچنین ۹۲ درصد حمل و نقل در استان کرمانشاه از طریق جاده، پنج درصد هواپیما و سه درصد با قطار صورت می گیرد.
نظر شما