سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مجموع توزیع داروی کشور حدود هفت درصد است

مشهد- ایرنا- سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سهم این دانشگاه از مجموع داروی توزیعی کشور بین ۶.۵ تا هفت درصد است و با وجود کمبود برخی از داروها در کشور، این معاونت تلاش می‌کند داروهای مورد نیاز مردم را تامین کند.

به گزارش ایرنا، دکتر حسن وکیلی روز شنبه در جلسه ستاد توزیع داروی استان‌های سه گانه خراسان افزود: به منظور مدیریت بهتر امور تهیه و تدارک دارو در واحدهای تابعه و تحت نظارت دانشگاه، یکی از اولویت‌های کاری در حوزه معاونت غذا و دارو، پیگیری تفویض اختیار انجام شده وبه وسیله وزیر در زمینه استقلال مالی معاونت‌های غذا و دارو بوده و خوشبختانه موافقت‌های اولیه از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.

وی ادامه داد: مشکلات مالی شرکت‌های دارویی نباید موجب کندی سرعت در امر تحویل داروی مورد نیازان بیماران به داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها بشود.

وی ادامه داد: همچنین شرکت‌های پخش نباید اقلام دارویی و مکمل را به داروخانه‌ها به صورت اجبار بفروشند و سبدفروشی کنند و باید صرفاً موارد موردنیاز داروخانه‌ها در اختیارشان قرار بگیرد و موارد، سبد فروشی و تحمیلی نباشد و در این خصوص تذکر لازم را به شرکت‌ها داده‌ایم و به محض دریافت گزارش یا شکایت از داروخانه‌ها، با شرکت‌های متخلف برخورد خواهیم کرد.

توزیع شیرخشک رژیمی در میان تمامی داروخانه‌ها باید عادلانه باشد

رییس اداره امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این جلسه گفت: توزیع شیرخشک رژیمی در میان تمامی داروخانه‌ها باید عادلانه باشد تا مردم دغدغه‌ای در تهیه و تامین شیرخشک موردنیاز فرزندانشان نداشته باشند.

دکتر جواد دانایی افزود: متاسفانه در برخی از داروخانه‌ها، شیرخشک رژیمی در چند نوبت از سوی شرکت‌ها توزیع شده و برخی دیگر از داروخانه‌ها موفق به دریافت آن نشده‌اند که این مشکل باید با مدیریت درست شرکت‌ها برطرف شود.

وی ادامه داد: در زمینه تامین شیرخشک مورد نیاز مردم به مانند بحث توزیع دارو نباید مشکلی به‌وجود آید و باید اقلام مورد نیاز مردم در نزدیک‌ترین داروخانه‌ها به آنها موجود باشد و نیازی به مراجعه آنان به دیگر داروخانه‌ها نباشد.

لزوم ثبت اقلام دارویی و شیرخشک رژیمی در سامانه تیتک به منظور ایجاد توزیع عادلانه

رییس انجمن داروسازان خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: کاهش داروخانه‌های دولتی و افزایش امکان رقابت در بخش خصوصی و نیز توزیع عادلانه دارو مورد تاکید است.

دکتر سیدعلی جعفری‌نژاد با بیان این که در سامانه تیتک هزار و ۳۰۰ قلم تعریف شده است افزود: ثبت اقلام دارویی به همراه شیرخشک رژیمی باید از طریق تیتک انجام شود تا هم توزیع، عادلانه صورت گیرد و هم این که مشکلی در توزیع دارو و شیرخشک به‌وجود نیاید و اقلام مورد نیاز مردم در نزدیک‌ترین داروخانه‌ها به آنها موجود باشد و نیازی به مراجعه آنان به دیگر داروخانه‌ها نباشد.

به گزارش ایرنا، جلسه ستاد توزیع داروی استان‌های سه گانه خراسان با حضور معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مستقر در این سه استان و همچنین مدیران و مسئولان فنی شرکت‌های پخش دارو و لوازم مصرفی پزشکی برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha