اسماعیل عطاپور در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: هر اتفاقی که تعامل با کشورهای مختلف را زیاد کند مبارک و میمون است به ویژه اگر این اتفاق در زمینه فرهنگ و رسانه باشد.
وی ادامه داد: فرهنگ و رسانه نوعی زیرساخت است و اگر به درستی ایجاد شود می تواند نه تنها به ارتقا تعاملات فرهنگی و آگاهی مردم کشورها کمک کند بلکه در توسعه روابط اقتصادی و سیاسی کشورها نیز موثر است.
عطاپور به ارتباط دیرینه ۲ کشور ایران و جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: هرچند کشورهای متخاصم به دنبال ایجاد تفرقه و جدایی بین ایران و آذربایجان هستند و می خواهند منطقه را ناامن کنند اما ارتباطات فرهنگی موجود بین ۲ کشور، از نقشه های شوم دشمنان است.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی موضوعی مهم در عصر حاضر است، گفت: ایرنا با توجه به سابقه ۹۰ ساله ای که دارد می تواند بیشتر در این زمینه ایفای نقش کند.
عطاپور به ضعف در زمینه اطلاع رسانی کافی اشاره کرد و افزود: به اندازه ای که کار می شود اطلاع رسانی صورت نمی گیرد و این ضعف است در صورتی که بازتاب اقدامات صورت گرفته، می تواند به امید آفرینی در جامعه و ایجاد اعتماد بین حاکمیت و مردم کمک کند.
وی اضافه کرد: نظام اسلامی، از مردم و برای مردم است و همه اقدامات باید به طور شفاف اطلاع رسانی شود و نقش رسانه های بین المللی ریشه دار و مرجع همچون ایرنا، در این زمینه مهم است.
شهرستان جلفا با حدود ۷۰ هزار جمعیت در ۱۳۵ کیلومتری شمال واقع شده و با کشورهای ارمنستان و جمهور خود مختار نخجوان ۱۳۲ کیلومتر مرز مشترک دارد.
وبسایت آذری خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان یازدهمین زبان خارجی ایرنا با حضور مدیرعامل ایرنا و مقامات سفارت ایران و مدیران رسانه ای جمهوری آذربایجان در باکو افتتاح شد. به گفته علی نادری مدیرعامل ایرنا، دفتر ایرنا در باکو نیز بزودی فعال خواهد شد.
نظر شما