به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)، پرویز سروری روز یکشنبه در جریان بازدید از طرح های کلان این سازمان گفت: این توفیق را پیدا کردم تا در ماه محرم با حضور در گلزار شهدا از اقدامات سازمان بهشت زهرا (س) مطلع شوم.
وی افزود: واقعیت امر این است که مسئولان بهشت زهرا (س) با نگاه جهادی و مبتنی بر عشق به شهدا اقدامات خوبی را در دستور کار دارند و امیدواریم بتوانند این اقدامات را به سرانجام برسانند.
سروری با اشاره به اینکه زحمات زیادی برای بهسازی قطعه ۵۰ کشیده شده است، خاطرنشان کرد: امروز از نزدیک از روند بهسازی و ساماندهی گلزار شهدا بازدید و مشاهده کردم که اقدامات خوبی صورت گرفته است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تمام توفیقات ما در گلزار شهدا امضاء می شود و این شهدا هستند که این اجازه را به ما می دهند که بتوانیم در مسیر امانتی که به دست ما سپرده اند، حرکت کنیم و به همین دلیل ما همیشه نیازمندیم که به گلزار شهدا بیاییم و راه را آنگونه که شهدا ترسیم کرده اند، ادامه بدهیم.
سروری نایب رئیس شورای شهر تهران و شربیانی دیگر عضو شورا پیش از بازدید از گلزار شهدا طی جلسهای با جواد تاجیک مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) در جریان آخرین وضعیت اقدامات صورت گرفته در این سازمان قرار گرفتند.
به گزارش ایرنا، بهسازی مزار شهدای قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) از چندی پیش کلید خورد اما برخی از آن به عنوان یکسانسازی گلزار شهدا یاد کردند و حتی کلیپی در این مورد در فضای مجازی وایرال شد؛ مسئولان این بزرگترین آرامستان کشور اما در واکنش به این هجمه ها گفتند که هفت نکته برای بهسازی این مزارها رعایت شده و یکسانسازی در کار نبوده است.
بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران و در جوار حرم امام خمینی(ره) در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.
گلزار شهدای بهشت زهرا (س) مدفن ۳۴ هزار شهید گلگون کفن و چهار هزار شهید گمنام هشت سال جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافعان حرم است.
نظر شما