به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، " محمد ملکزاد" روز دوشنبه اظهار کرد: آمار دقیقی از سقط های عمدی و خودخواسته در دست نیست و انتظار می رود که آمار سقط از این تعداد ثبت شده بیشتر باشد.
ملک زاده با اشاره به انواع سقط ها گفت: سقط ها به سه گروه خودبخودی، پزشکی و جنایی دسته بندی می شوند و یکی از روشهای موثر در افزایش فرزندآوری کاهش سقط جنین است.
وی آمار سقط جنین در سامانه سیب در سه ماهه سال جاری در استان را ۲۶۹ مورد برشمرد و تاکید کرد: با کاهش فرزندآوری، رشد جمعیت کشور با مشکلات زیادی مواجه می شود.
در راستای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در قالب برنامهها و پروژههای تحول نظام سلامت، تمام اطلاعات مربوط به خانوارها، نوع خدمات بهداشتی درمانی مورد نیاز در مراکز و پایگاههای سلامت جامعه و خانههای بهداشت در سامانه سیب وارد و ثبت میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اهیمت فرزندآوری گفت: این امر در اولویت برنامه دولت است چرا که جمعیت کشور در حال پیر شدن است و نیاز به اقدامات اساسیتری برای فرزندآوری و جوانی جمعیت است.
"سعید جاودان سیرت" تشویق جوانان به ازدواج را یکی از راههای فرزندآوری برشمرد و یادآور شد: سن ازدواج میان جوانها بالا رفته که با فراهم نمودن شرایط مناسب و ترویج ازدواج آسان، جوانان تشویق به تشکیل زندگی مشترک میشوند.
جوانی جمعیت و فرزندآوری با تصمیم و روش های علمی تحقق می یابد
وی افزایش آمار طلاق را نگران کننده توصیف کرد و تاکید کرد: با تشویق به فرزندآوری از طلاق میان زوجها جلوگیری می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مراقبتهای از زنان باردار را لازم بر شمرد و اضافه کرد: مراقبت از زنان باردار روستایی در اولویت قرار گیرد همچنین سازمان های متولی وظایف خود در این زمینه را به درستی انجام دهند.
جاودان سیرت جوانی جمعیت و فرزندآوری را منوط به ارایه مطالب علمی و تصمیمگیری کارشناسانه و علمی دانست و تاکید کرد: فرهنگ سازی برای افزایش جوانی جمعیت استمرار داشته باشد.
نظر شما