به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران ، محمدمهدی عباس زاده افزود: شهرستان ساری با دو میلیون و ۴۳۲ هزار و ۸۳۹ قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و ۶۹ هزار و ۳۶۰ قطعه رتبه دوم و قائمشهر با یک میلیون و ۵۶۰ هزار و ۶۷۰ قطعه رتبه سوم میزان جوجه ریزی را در تیرماه امسال داشتند.
شکسته شدن رکورد جوجهریزی در مازندران مربوط به فروردین ماه سال گذشته است طبق آمار رسمی فروردین ماه پارسال میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان با ۱۵.۷ میلیون قطعه رسید که این مقدار جوجه ریزی در یک ماه برای اولین بار در دوران قبل و بعد از انقلاب در استان اتفاق افتاده بود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در تیرماه به ترتیب هفته اول با ۳.۸ میلیون قطعه، هفته دوم با ۳.۶ میلیون قطعه، هفته سوم با ۳.۴ میلیون قطعه و هفته چهارم به تعداد ۴.۱ میلیون قطعه بوده است.
عباسزاده خاطرنشان کرد: از میزان جوجهریزیهای انجام شده سویه راس با تعداد ۹.۹ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی ۳.۲ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۰.۹۴ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۰.۸ میلیون قطعه رتبه چهارم را دارد.
وی اضافه کرد: تعداد جوجه یکروزه گوشتی تولیدی توسط کارخانجات جوجه کشی استان به میزان ۵۵.۲ میلیون قطعه و تعداد جوجه یکروزه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی استان با ثبت سامانه سماصط ۲۸.۲ میلیون قطعه است.
در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان ها دارد.
طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.
نظر شما