به گزارش خبرنگار ایرنا سید عماد شاهرخی روز چهارشنبه در جلسه امنیت غذایی با محوریت تولید مرغ گوشتی افزود: طبق برنامه ریزی و برش استانی پیش بینی می شود از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده، هفت هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ، همزمان با هفته پایانی ماه جاری تولید شود که این میزان ۲ برابر نیاز استان است.
وی تصریح کرد: طبق برش استانی اعلام شده و بنا بر اطلاعات اخذ شده، روند جوجه ریزی برای تولید مرغ در استان مناسب است و تلاش می شود این کالای اساسی به آسانی در دسترس عموم قرار گیرد.
شاهرخی ادامه داد: در این راستا جلسات و گزارشات شهرستان ها به صورت هفتگی پیگیری می شود و دستورالعمل هشت ماده ای برای ادارات شهرستانی در نظر گرفته شده است تا بر اساس آن به هدفگذاری مورد نظر دست یابیم.
متوسط مصرف و تولید سالانه گوشت مرغ در لرستان به ترتیب ۸۰ و ۵۰ هزار تن است.
نظر شما