تعداد آزمونهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی در نیشابور ۶۵ درصد افزایش یافت

مشهد- ایرنا- رییس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو نیشابور گفت: تعداد آزمون شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آشامیدنی از ابتدای سال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته در مناطق زیر پوشش این دانشگاه ۶۵ درصد افزایش یافته است.

سیدعلی عبداللهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که شناسایی انواع تقلب در حوزه محصولات سلامت‌محور یکی از وظایف اصلی آزمایشگاه‌هاست افزود: در این راستا به منظور تأمین و تایید سلامت مواد غذایی و آشامیدنی از ابتدای سال جاری تا کنون هزار و ۵۲۵ آزمون شیمیایی و میکروبی بر روی ۲۶۰ نمونه ماده غذایی و آشامیدنی ارسال شده به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو نیشابور انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایشی بوده است.

وی ادامه داد: نظارت و بازدید از آزمایشگاه‌های کارخانه ها و کارگاه‌های تولیدکننده مواد اولیه و فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، آموزش مسوولان فنی واحدها، مشارکت و همکاری با آزمایشگاه کنترل غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجرای طرح‌های ایمنی مواد غذایی و برنامه‌ریزی در راستای آموزش مسوولان فنی از جمله اقدامات آزمایشگاه معاونت‌های غذا و دارو به‌شمار می‌رود.

رییس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو نیشابور گفت:امسال از آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی تحت پوشش و آزمایشگاه‌های همکار و مجاز سطح شهرستان نیشابور ۵۲ بازدید صورت گرفت.

عبداللهی افزود: هدف از نمونه برداری و آزمون محصولات تولیدی، ارزیابی انطباق آنها با مقررات و استانداردهای ملی است و این آزمونها با هدف کنترل مواد اولیه مورد مصرف صنایع غذایی، مواد غذایی فرآوری شده در تمام مراحل تولید و مواد غذایی سطح عرضه بر اساس استانداردهای موجود انجام می شود.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha