۵۲ مرکز تولید و توزیع مواد غذایی غیر بهداشتی در نیشابور مهر و موم شد

مشهد- ایرنا- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۵۲ رستوران و واحد صنفی تولید و توزیع غذا به دلیل تخلفات بهداشتی و توجه نکردن به تذکرات متعدد بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه مهر و موم شد.

دکتر هادی حسین‌زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۱۳ هزار و ۴۲۲ مورد بازدید از اماکن و واحدهای صنفی تولید و توزیع مواد غذایی و رستوران‌های مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور صورت گرفته است.

وی ادامه داد: طی این بازدیدها هزار و ۱۷۶ مورد معرفی به مراجع قضایی و اخطار صادر و ۵۲ مرکز متخلف مهر و موم شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: ۳۸ بازرس و کارشناس بهداشت محیط این دانشگاه در این بازدیدها فعالیت داشتند.

حسین‌زاده افزود: از جمله برخوردهایی که با افراد متخلف در زمینه تولید و توزیع مواد غذایی می‌شود می توان به صدور اخطاریه، معرفی به تعزیرات حکومتی، معرفی به دادگاه، جلوگیری از فعالیت محل کسب به منظور رفع نواقص بهداشتی طبق اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اشاره کرد و بدیهی است ادامه فعالیت آنان منوط به اخذ مجوز از مرکز بهداشت خواهد بود.

وی اضافه کرد: همشهریان می‌توانند شکایات خود را با سامانه ۱۹۰ درمیان بگذارند تا همکاران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در کوتاه ترین زمان رسیدگی کنند.

مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور واقع در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خدمات بهداشتی و درمانی را در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به جمعیتی ۵۸۰ هزار نفری ارائه می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha