به گزارش خبرنگار ایرنا، سیروس رضایی روز یکشنبه بهمناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در نشست با خبرنگاران تاکید کرد: از این مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل فاز دوم ساختمان جهاد دانشگاهی استان اختصاص یافت که از این سهم ۵۰ میلیارد ریال جزو تعهدات وزارت نفت و ۵۰ درصد جزو تعهدات سازمان برنامه و بودجه بود.
وی افزود: از این مبلغ تاکنون ۵۰ درصد سهم تعهدات وزارت نفت محقق شده و در حال هزینهکرد است.
رضایی تصریح کرد: در سفر رییسجمهور به چهارمحال و بختیاری همچنین ۲۰ میلیارد ریال برای توسعه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی مصوب شد.
وی یادآور شد: مرکز نوآوری و شتابدهی یک واحد مشترک بین جهاد دانشگاهی و ادارهکل ورزش و جوانان استان است که ۳۰ تیم در آن استقرار دارد.
رییس جهاد دانشگاهی استان اظهار داشت: این نهاد با هفت دستگاه اجرایی در چهارمحال و بختیاری قرارداد پژوهشی و با ۳۵ دستگاه اجرایی در استان قرارداد آموزشی دارد.
وی گفت: تاکنون یکهزار مورد مشاوره و ۵۰۰ نمونه خونگیری در بانک خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری جمعآری شده است.
رضایی به آمادگی جهاد دانشگاهی برای راهاندازی بانک خون بند ناف رویان در شهرستانهای استان اشاره و تاکید کرد: هماکنون پیگیریهای لازم برای راهاندازی این مرکز در شهرستان لردگان انجام شده است.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت مبتنی بر اشتغالمحوری ویژه نوجوانان و جوانان در استان افزود: در مجموع ۶ مرکز آموزش کوتاهمدت در استان فعال است که از این تعداد ۲ مرکز در شهرکرد، یک مرکز در بروجن، یک مرکز در فارسان، یک مرکز در سامان و یک مرکز در لردگان استقرار دارد.
رییس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: دورههای آموزشی جهاد دانشگاهی استان بهصورت تخصصی، اشتغالمحور و مرتبط با نیاز جامعه برگزار میشود و تاکنون ۱۶ آزمون استاندارد ویژه استخدامی دستگاههای اجرایی براساس استانداردهای موجود برگزار شده است.
رضایی ترویج فرهنگ کارآفرینی بهویژه برای جوانان را ضروری دانست و اظهار داشت: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد مستقر و منشا خدمات قابلتوجهی است و نیازهای تمامی دانشجویان دانشگاههای استان را پوشش داده است.
وی گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی برای برگزاری مناظرههای دانشجویی چهار سال متوالی رتبه نخست کشور را کسب کرده است.
رییس جهاد دانشگاهی استان تاکید کرد: علاوه بر کمبود نیروی انسانی، فضای فیزیکی و تجهیزات، اما اقدامات مطلوبی انجام شده که از فعالیتهای برخی دانشگاهها بیشتر است.
وی افزود: در حوزه پژوهشی به نسبت به گرفتن موافقت قطعی امور فرهنگی و آموزشی توانستیم ۲ مرکز خدمات تخصصی گردشگری و فناوری اطلاعات اقدام کنیم.
رضایی به رضایت نداشتن خود از فعالیتهای حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری اشاره و تصری کرد: بهدنبال افزایش ظرفیتهای سطح ملی این حوزه در استان هستیم و در این راستا رییس جهاد دانشگاهی کشور بر استفاده واحدهای استانی از توان همدیگر تاکید دارد.
وی یادآور شد: با توجه به وجود ۱۱۰ مرکز ناباروری در کشور که ۱۱ مرکز آن مختص جهاد دانشگاهی ایران است، بهدنبال راهاندازی مرکز تخصصی ناباروری سطح ۲ در چهارمحال و بختیاری هستیم.
رییس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به اعلام شیلاتداران چهارمحال و بختیاری مبنی بر تلفات ۴۰ درصدی بچه ماهیها اظهار داشت: جهاد دانشگاهی آمادگی اجرای طرح پژوهشی برای کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی این تلفات را دارد.
وی گفت: در همین راستا طرح اجاره یا خرید یک مزرعه شیلات برای طرح تحقیقاتی پرورش بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.
رضایی تاکید کرد: مرکز آموزشی بلندمدت علمی و کاربردی با ۵۵۰ دانشجو و پنج هزار دانشآموخته در ۲ مقطع کاردانی و کارشناسی از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی استان بهشمار میرود.
وی افزود: از رسانهها انتظار میرود برای بهرهگیری مسوولان دستگاههای اجرایی و فعالان بخش خصوصی استان با هدف تحقق اهداف توسعهای به جهاد دانشگاهی کمک و اطلاعرسانی کنند.
به گزارش ایرنا، جهاد دانشگاهی ۱۶ مردادماه ۱۳۵۹ هجری شمسی به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد.
نظر شما