به گزارش ایرنا، حسن مسلمی نایینی روز چهارشنبه در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص شناخت استکبار جهانی آمریکا و جهان سلطه افزود: در جبهه مقابل، شاید صدها نفر در خصوص ایران به مطالعه تمام جزییات ایران و ایرانیها مشغول هستند و جا دارد ما نیز مطالعات و تحقیقات خود را در خصوص آمریکا تقویت کنیم.
وی بیان کرد: در همین ارتباط با هدف انجام یک کار تخصصی در حوزه جهاد تبیین، مجموعه جهاد دانشگاهی با حضور استادان ملی دورههای آموزشی برای ۷۰ نفر از استادان در حوزه مطالعات آمریکا آغاز کرده است تا هر کدام به ارائه این مباحث بپردازند.
رییس جهاد دانشگاهی به فعالیت مرکز افکار سنجی جهاد دانشگاهی (ایسپا) اشاره کرد و گفت: این مرکز با درصد خطای ناچیز یعنی بین یک تا ۲ درصد در استانهای مختلف فعالیت دارد و بسیاری از سازمانها بهویژه در وزارت کشور درخواستهای متعددی برای استفاده از خدمات مرکز افکارسنجی دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت راهاندازی مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری در این استان گفت: با توجه به قانون حمایت از خانواده و جمعیت و آمار ۱.۷ شاخص فرزندآوری در استان که آمار خوبی نیست این مجموعه آمادگی دارد با استفاده از ظرفیت و پشتوانه علمی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی این مرکز را راه راهاندازی کند.
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به مراجعه سالانه ۲۴۰ هزار نفر به مراکز درمانی ناباروری جهاد دانشگاهی بیان کرد: در پژوهشگاه رویان در حوزه ناباروری کارهای بزرگی انجامگرفته و ماحصل آن تولد بیش از ۵۰ هزار نوزاد تاکنون بوده است.
مسلمی نایینی در خصوص پرچمداری جهاد دانشگاهی در حوزه سلولهای بنیادی در کشور، تصریح کرد: این نهاد برای اولین بار به حوزه سلول درمانی و درمان بیماران صعبالعلاج با کمک سلولهای بنیادی ورود داشته و ظرفیت سلول درمانی در پژوهشگاه رویان بهویژه در درمان سالمندان در کشوراهمیت ویژهای دارد.
رییس جهاددانشگاهی از توسعه گردشگری، کمک به تکمیل زنجیره صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خام فروشی بادام، گیاهان دارویی و ایجاد مزرعه پرورش تولید بچه ماهی مقاوم قزلآلای رنگینکمان بهعنوان ظرفیتهای این نهاد برای توسعه چهارمحال و بختیاری نام برد.
مسلمی نایینی با اشاره به پرورش ماهیان سردابی در استان چهارمحال و بختیاری به دلیل وجود رودهای دائمی گفت: با توجه به ظرفیت و در اختیار داشتن دانش فنی در حوزه ماهیان از جمله تولید واکسن و کاهش تلفات بچه ماهی، این دانش فنی و تجربه مفید بهویژه در تولید بچه ماهی مقاوم در سازمان جهاددانشگاهی وجود دارد.
وی اضافه کرد: تلاش میشود با حمایتهای مالی استان شرایط ایجاد مزرعه پرورش تولید بچه ماهی مقاوم قزلآلای رنگینکمان فراهم شود.
مسلمینایینی یادآور شد: بیش از یک هزار و ۳۰۰ گونه گیاهی در چهارمحالوبختیاری وجود دارد که با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی یکی از بهترین پژوهشکده گیاهان دارویی را دارد میتواند در حوزه فرآوری این گیاهان در استان ورود خوبی داشته باشد که با تفاهمنامه نوشته شده امید میرود با حمایت استاندار و مسوولان استانی این کار در استان آغاز شود.
وی با اشاره به ظرفیت این استان در تولید بادام و با هدف جلوگیری از خام فروشی گفت: تلاش میشود مرکز مطالعات و پژوهش در زمینه بادام با استفاده از ظرفیت سایر دستگاههای اجرایی راهاندازی شود.
رییس جهاد دانشگاهی افزود: چهارمحال و بختیاری یکی از استانهای قوی در زمینه قابلیتهای گردشگری است و اینا مجموعه با داشتن بهترین اساتید حوزه گردشگری در دانشگاه علم و فرهنگ و نیز پژوهشکده گردشگری در مشهد مقدس، میتواند برای تقویت عرصه گردشگری استان ورود داشته باشد تا این منطقه به یکقطب گردشگری تبدیل شود.
فلسفه وجودی جهاددانشگاهی پر کردن خلأها است
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: فلسفه وجودی جهاددانشگاهی پر کردن خلأها است که امروز با حضور رییس جهاددانشگاهی در استان تفاهمنامه خوبی به امضاء رسید.
غلامعلی حیدری اظهار داشت: به طور قطع این بازدیدها میتواند به ویژه برای استانهای محروم راهگشا باشد و ناترازیهایی را که در سالهای گذشته در استانهای محروم وجود داشته برطرف کند.
وی ادامه داد: حضور مسوولان به صورت عملی و میدانی برای احصای مشکلات و توزیع عادلانه منابع به خصوص در مناطق محروم که همواره مورد تاکید رییس جمهور قراردارد ضروری است.
حیدری تصریح کرد: در حوزه محصولات و زنجیره ارزش، با توجه به ظرفیت خوب چهارمحالوبختیاری در این تفاهمنامه تأکید شده است که برخی محصولات گیاهان دارویی به جای خامفروشی در زنجیره ارزش قرار گیرند که از جمله تولید بچهماهی رنگین کمان نیز از جمله موارد توافق با جهاد دانشگاهی است.
وی بیان کرد: ورود جهاددانشگاهی به مباحث تخصصی درمان ناباروری در استان از دیگر موارد تفاهمنامه است که امید است با حمایت این مجموعه بتوان
به گزارش ایرنا، جهاد دانشگاهی ۱۶ مردادماه ۱۳۵۹ هجری شمسی به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد.
نظر شما