به گزارش خبرنگار ایرنا فاطمه محمدی روز یکشنبه در جریان حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گلستان اظهار کرد: این اعتبار برای راهاندازی سردخانه مورد نظر کافی نیست و با آن توانستیم کانکس سردخانهای که برخی مشکلات این بخش را برطرف کند ایجاد کنیم.
وی با تقدیر از نگاه ویژه دولت سیزدهم به حل مشکلات زیرساختی انتقال خون گلستان اشاره کرد و گفت: یکی از نیازهای جدی و همیشگی استان، نبود فرصت جذب خون از طریق پایگاه سیار بود که سال گذشته اولین اتوبوس سیار خونگیری را در اختیار گرفته و توانستیم از آن در شهرهای فاقد پایگاه ثابت و یا روستاها استفاده کنیم.
مدیرکل انتقال خون گلستان ادامه داد: با استفاده از این اتوبوس خونگیری و استفاده از روشهای دیگر انگیزشی برای افزایش مشارکت شهروندان، ذخیره خونی استان از سه روز به ۱۱ روز رسید و دغدغه تامین نیاز خونی مراکز درمانی و بیماران گلستان تا حد زیادی برطرف شد.
محمدی گفت: با بیشتر شدن ذخیره خونی در ماههای اخیر، همه درخواست مراکز درمانی و بیمارستانهای گلستان تامین شده است.
وی بیان کرد: با راهاندازی اتویوس سیار خونگیری از افزایش تیمهای سیار از ۱۸۷ تیم به ۵۵۰ تیم، مشارکت مردم به خصوص روستاییان در اهدای خون افزایش یافته و به همین دلیل تلاش میکنیم در دور دوم سفر استانی شاهد تصویب پرداخت اعتبار خرید دومین اتویوس سیار خونگیری برای گلستان باشیم.
وی بیان کرد: راهاندازی دستگاه آزمایش غربالگری، از دیگر اقدامات مرتبط با انتقال خون گلستان در دولت سیزدهم است که با استفاده از آن از انتقال آزمایش به استانهای دیگر و انتظار ۴۸ ساعته برای پاسخگویی جلوگیری شده و در چند ساعت پاسخ آزمایشها به متقاضیان داده میشود.
محمدی رشد ۴۴ درصدی اعتبارات هزینهای را از دیگر اقدامات موثر دولت سیزدهم برای انتقال خون گلستان دانست و گفت: با این افزایش اعتبار، بخشی از دغدغه پذیرایی از اهداکنندگان پس از اهدای خون برطرف شد.
نظر شما