به گزارش خبرنگار ایرنا، «سعید نورالهی» روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه بازرسی از مشاوران املاک از برنامههای محوری تعزیرات حکومتی در این استان است، افزود : ۶۵ اکیپ ویژه بازرسی در سال جاری ۲۹۰ واحد مشاور املاک را بازرسی کردند که ۱۳۰ تا ۱۴۰ فقره تخلف شناسایی شد.
وی بیان کرد: در بازرسی از واحدهای صنفی مشاوران املاک استان، بیشتر این واحدها، تعرفه مصوب کمیسیون نظارت را رعایت نکردند و از یک مشاور املاک نیز ۹ فقره شکایت ثبت شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی با اشاره به دریافت مبالغی از مردم توسط مشاوران املاک و ارایه شماره حساب بانکی افراد منتسب به مشاوران املاک گفت: برای برخورد با این نوع تخلف، پلیس امنیت اقتصادی وارد میدان شد و اکنون شماره حساب بانکی منتسبین به مشاوران املاک استان، رصد میشود.
نورالهی، بخش دیگری از فعالیت تعزیرات حکومتی استان را در حوزه آرد و نان عنوان کرد و افزود: ۸۰۰ فقره پرونده در حوزه آرد و نان سال جاری در استان تشکیل شده که عمده تخلف این واحدها، تعطیلی خودسرانه بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی، نظارت بر حوزه خودرو را نیز بخش دیگری از فعالیت تعزیرات حکومتی عنوان کرد و گفت: در این بخش، استان مرکزی با احتکار خودرو مواجه نبوده و تنها شکایت متعدد از عدم تحویل به موقع خودرو و عدم سود مشارکت ثبت شده است.
نورالهی به بخش دیگری از فعالیت تعزیرات حکومتی در حوزه کنترل باراز مرغ اشاره کرد و افزود: در این حوزه نیز ۱۰ فقره پرونده از کشتارگاههای استان ارسال شده که رسیدگی به آنها در حال انجام است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۳۶۸ فقره پرونده وارد هفت شعبه بدوی تعزیرات حکومتی استان شده که از این تعداد ۲ هزار و ۱۴۴ فقره پرونده رسیدگی و مختومه شد.
نورالهی افزود: در این پروندهها یکهزار و ۴۶۰ میلیارد ریال محکومین ریالی ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹۹ درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: در اجرای احکام نیز یکهزار و ۵۱۴ فقره پرونده در تعزیرات حکومتی استان ثبت شد که از این تعداد یک هزار و ۴۵۳ پرونده مختومه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی با بیان اینکه، پرونده مهم ملی به پروندههای گفته میشود که بیش از ۱۰ میلیارد ریال است، گفت: در ۸۰ روز اخیر در بخش کالا و خدمات چهار پرونده با ۵۲۰ میلیارد ریال در این استان شناسایی شد.
نورالهی افزود: در تعزیرات حکومتی برخلاف دادگستری، هرچه تعداد پروندهها بیشتر باشد نشان دهنده این مهم است که ضابطان در بازار حضور بیشتری دارند و نظارت دامنه گستردهتری دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: تعداد پروندههای واصله از اداره کل صمت و سازمان جهاد کشاورزی استان از خرداد تا تیرماه ۳۵ درصد و از تیر تا مردادماه ۱۰۴ درصد افزایش داشته است.
نورالهی افزود: ۱۵۰ اکیپ مشترک بازرسی در۸۰ روز اخیر در استان تشکیل شد که ۶۷۰ فقره بازرسی از اصناف انجام و ۱۷۲ فقره، متخلف شناسایی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶ درصد رشد تخلف ثبت شده است.
نظر شما