به گزارش خبرنگار ایرنا، هاشم علایی روز دوشنبه در نشست خبری، افزود: ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت یک هزار و ۴۰۰ هکتار در استان اردبیل فعال است که از این تعداد زیرساختهای ۱۸ شهرک و نواحی صنعتی تامین شده و زیرساخت ۲ ناحیه صنعتی "موران و اصلاندوز" هم در آینده تامین میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان فعال هستند، افزود: ۱۵ درصد واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی استان غیرفعال است که برای فعالیت مجدد این واحدها برنامه ریزی شده است.
پنج واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشت
علایی ادامه داد: از اول سال جاری فعالیت مجدد ۲۰ واحد راکد و غیرفعال در استان هدفگذاری شده که از این تعداد پنج واحد به چرخه تولید بازگشته شده است.
وی کاهش بروکراسی اداری را یکی از ضرورتهای جذب سرمایهگذاری در استان برشمرد و گفت: کلینیک کسب و کار شرکت شهرکهای صنعتی یکی از ظرفیتهای این شرکت برای حمایت از تولید و کمک به احیای واحدهای راکد است که در این کلینیک، مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی احصا و راهکارهای مناسب برای رفع موانع و مشکلات آنها پیشنهاد میشود.
علایی افزود: این کلینیک با هدف عارضه یابی، بهبود عملکرد و احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال در استان تشکیل شده است که سال گذشته با پایش واحدهای تولیدی ۲۴ واحد راکد استان به چرخه تولید بازگشت.
۱۳ واحد صنعتی دانشبنیان در شهرکهای صنعتی اردبیل فعال است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه ۱۳ واحد صنعتی در اردبیل تبدیل به شرکت دانشبنیان شده که در تولید و اشتغال نقش مهمی را ایفا می کنند، افزود: ۱۰ مورد از این واحدها از واحد صنعتی به شرکت دانش بنیان و سه مورد دیگر هم از مرکز رشد به دانشبنیان تبدیل شده است.
علایی با اشاره به حمایت شهرکهای صنعتی از شرکتهای دانش بنیان، افزود: هزینه آموزش کارکنان شرکتهای دانش بنیان از سوی شهرکهای صنعتی پرداخت میشود و علاوه بر آن در نمایشگاههای داخلی و خارجی هم از شرکتهای دانش بنیان حمایت بیشتری صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از تشکیل سه کنسرسیوم صادراتی با هدف کمک به افزایش صادرات واحدهای تولیدی در استان خبر داد و گفت: سه خوشه صنعتی لبنیات، پلاستیک و فرش دستبافت در استان اجرا شده و سه خوشه صنعتی صنایع چوب و مبلمان، پوشاک و شیرآلات هم به زودی در استان راه اندازی خواهد شد.
وی ادامه داد: مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی یک اردبیل راه اندازی شده و عملیات اجرایی ساختمان فناوری شهرک صنعتی ۲ اردبیل هم با هدف واگذاری دفاتر به مشاوران، کارشناسان و شرکتهای ارائه دهنده خدمات در دست اجرا قرار دارد.
علایی ایجاد بیش از ۲۴۰ هکتار فضای سبز در شهرکها و نواحی صنعتی استان، برگزاری بیش از ۶۰۰ دوره آموزشی برای بیش از ۱۶ هزار نفر از شاغلین واحدهای تولیدی، برگزاری انتخابات در ۶ شهرک و ناحیه صنعتی و واگذاری امور شهرک به شرکتهای خدماتی، برگزاری بیش از ۱۰۰ تور صنعتی برای بیش از ۲ هزار نفر از مدیران واحدهای تولیدی با هدف بازدید از واحدهای تولیدی موفق و نمایشگاههای داخلی و خارجی را از اقدامات شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در راستای حمایت از تولید ذکر کرد.
وی با اشاره به اجرای طرحهای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی استان افزود: در سال گذشته بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تامین زیرساختهای شهرک صنعتی استان هزینه شده است.
علایی، بهسازی و آسفالت هفت خیابان شهرک صنعتی ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال، آمادهسازی معابر ۶۰ هکتار از فاز سوم شهرک صنعتی ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال، اجرای پست برق ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و تکمیل مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال را از برنامه های در دست اجرا در شهرک صنعتی استان اعلام کرد.
نظر شما