صمد حضرتی، روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این طرح ۳۹ تیم در استان بر بازار املاک و مستغلات استان نظارت می کنند و تاکنون در این رابطه ۳۹ بازرسی از بنگاه های معاملاتی انجام شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را مقابله قاطع و سریع با تخلفات و پیشگیری از تکرار تخلفات صنف بنگاه های مشاور املاک و کنترل بازار اجاره مسکن، اعلام و اظهار کرد: در اجرای این طرح پنج واحد مشاور املاک در تبریز و یک واحد در ملکان پلمپ شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی عمده تخلفات مشاوران املاک را نداشتن مجوز و عدم ارایه کد رهگیری از سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات اعلام کرد و گفت: گشت های مشترک بازرسی از بنگاه های معاملاتی املاک در استان ادامه داشته و با متخلفان به صورت قانونی برخورد می شود.
حضرتی، ادامه داد: معاملات خرید و فروش و اجاره مسکن باید دارای کد رهگیری بوده و عدم دریافت کد رهگیری توسط مشاوران املاک مصداق تخلف از قانون نظام صنفی عرضه خارج از شبکه است.
وی یادآور شد: از زمان ابلاغ مصوبه جلسه شورای عالی مسکن با تشکیل کارگروه نظارت بر بازار مسکن در سراسر استان تیم های گشت مشترک جهت بازرسی از مشاوران املاک تشکیل و بازرسی از این اماکن آغاز شد.
حضرتی، با تاکید بر اینکه بنگاههای معاملات املاک غیرمجاز از دلایل افزایش غیرواقعی و سوداگرانه قیمت مسکن است، افزود: در راستای کنترل قیمت اجاره مسکن در سطح استان، تلاش می شود با کمک سایر نهادها، بنگاههای غیرمجاز شناسایی و بنگاه های مشاور املاک مجاز ساماندهی شود.
به گزارش ایرنا، در سه ماه نخست امسال به دنبال رسیدگی به چهار هزار و ۹۶۸ پرونده تخلف در حوزه کالا و خدمات در استان، متخلفان این حوزه در واحدهای اجرای احکام به پرداخت حدود پنج هزار و ۱۴۳ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
نظر شما