به گزارش ایرنا، در چند روز اخیر که بحث واگذاری زمین فرودگاه گناوه به منظور احداث مسکن در فضاهای مجازی و محافل گناوه منتشر یافت، با واکنش شمار زیادی از مردم این منطقه مواجه شد.
با انتشار این موضوع ، بلافاصله روابط عمومی فرمانداری گناوه در پاسخ به ابهامات و سئوالاتی که شماری از شهروندان و فعالان اجتماعی ابراز کرده بودند، زمین فرودگاه گناوه برای اجرای طرح شهرک سازی مسکن واگذار و تغییر کاربری و سند آن انتقال و تغییر داده شده است، اطلاعیه ای صادر کرد.
در این اطلاعیه اعلام شد موضوع فروش و اجرای طرح نهضت ملی مسکن در زمین فرودگاه این شهر باتوجه به دغدغه مردم منتفی است.
در اطلاعیه روابط عمومی فرمانداری گناوه اشاره شد شرکت فرودگاههای ایران قصد فروش زمین مورد نظر و هزینه آن در سایر نقاط کشور را داشت که با تدبیر و اقدام به موقع استاندار انقلابی و مردمی بوشهر این موضوع منتفی و طرح نهضت ملی مسکن نیز در این مکان انجام نخواهد گرفت.
در پی این اطلاعیه، شماری از فعالان اجتماعی همچنان نسبت به موضوع زمین فرودگاه دغدغه مند بودند تا اینکه جلسهای در استانداری بوشهر باحضور استاندار و تعدادی از مردم این شهرستان برگزار شد.
پس از این جلسه، جمعی از مردم این منطقه از اظهارنظر مثبت استاندار بوشهر نسبت به موضوع زمین فرودگاه گناوه و همچنین پیگیریهای فرماندار این شهرستان ، حمایت خودرا با نصب بنر در برخی نقاط شهر و تجمعی در زمین فرودگاه ابراز داشتند.
همپنین عملیات اجرایی حصارکشی زمین فرودگاه گناوه با همت گروههای مختلف مردمی انجام شد.
مردم و فعالان اجتماعی گناوه بارها خواستار تعیین و تکلیف وضعیت و احداث و راه اندازی فرودگاه این شهر از مسئولان مربوطه شدند.
طرح مطالعاتی فرودگاه بندرگناوه در ابتدای دهه ۱۳۵۰ انجام و سپس فنس کشی و تسطیح زمین آن اجرایی و حتی در سال ۱۳۵۴ اولین پرواز از فرودگاه شیراز به گناوه انجام شد.
پس از رهاشدن زمین فرودگاه، در سال های ۱۳۶۰ و ۱۳۶۴ از این مکان استفاده های متعددی ازجمله نگهداری لوله های شبکه آبرسانی و استقرار جهاد سازندگی شد و سپس در سال ۶۳ سازمان هواپیمایی کشور تابلویی به نام خود در این زمین نصب کرد.
هم اینک بخشی از زمین فرودگاه گناوه که سند آن نیز برای همین امر صادر شده است، مکانی برای ورزشکاران فوتبالیست بدلیل کمبود فضای ورزشی تبدیل شده و روزانه تعداد زیادی از علاقه مندان به این رشته در این نقطه جمع و به ورزش می پردازند.
مردم این دیار امیدوارند وضعیت بلاتکلیفی فرودگاه گناوه که بیش از نیم قرن تنها اسم آن ورد زبان ها است و بدون اینکه مزایا و فواید اثربخشی برای این منطقه داشته باشد، به سرانجام برسد.
راه اندازی فرودگاه آرزوی دیرینه مردم گناوه است و باتوجه به اینکه سالانه میلیون ها نفر از سراسر ایران به این شهرستان مسافرت می کنند، درصورت دارا بودن فرودگاه، حمل و نقل آسان و راحت و سریع انجام می شود و وضعیت گردشگری و تجاری توسعه و ارتقا می یابد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.
نظر شما