به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهدی مجیدپور روز شنبه گفت: فقدان دانش های لازم در زمینه مدیریت کسب وکار معادن، اقتصاد، سیاستگذاری و حکمرانی معادن، موجب شده تا بخش معدن و صنایع معدنی با شکوفایی فاصله زیادی داشته باشند. این در حالی است که بخش معادن در کشور ظرفیت بالایی برای نقش آفرینی در اقتصاد ملی دارد و جزو اولویت های صنعتی و اقتصادی کشور است.
وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب، دانشگاه صنعتی امیرکبیر مادر دانشگاه های صنعتی کشور است و انتظار می رفت این دانشگاه که دارای دانشکده های مدیریت، مهندسی معدن و مهندسی مواد و متالوژی است، در پر کردن خلاء دانش و مهارت مدیریت معادن و صنایع معدنی نیز پیشتاز و پیشقدم باشد.
رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: بر همین اساس پس از انجام مطالعات لازم و برقراری تعاملات سازنده با مدیران معدنی کشور، برای اولین بار دوره عالی تربیت مدیران اجرایی در بخش معدن و صنایع معدنی طراحی شده و هم اکنون در حال اجرا است.
مجیدپور گفت: خانه معدن ایران شریک اصلی در طراحی و برگزاری این دوره است و مساعدت های فراوانی برای برگزاری این دوره انجام داده است.
وی افزود: این دوره حاصل زحمات، تعاملات و هم اندیشی های متعدد بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شرکت های تجاری و تشکل های معدنی است. برای برگزاری مناسب این دوره و طراحی عناوین دروس، سرفصل ها و محتوای آنها مطابق با آخرین پیشرفت های علمی در دنیا و همچنین نیاز بخش معدن و صنایع معدنی کشور، بیش از یک سال زمان صرف شد.
رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: مدرسین این دوره را اساتید برجسته و مخاطبین این دوره را مدیران کلیدی شرکت های معدنی تشکیل می دهند. برگزاری دوره چند سال به طول خواهد کشید و به دانش پذیران در پایان دوره گواهی معتبر از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعطاء می شود.
نظر شما