به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران بهمن نادری با بیان این که باید درجه مکانیزاسیون را در دیمزار و کشت پاییزه به عدد قابل قبول برسانیم، اظهار کرد: کشاورزی حفاظتی را در استان توسعه خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون از سال ۹۲ شروع شد و این روند در جریان است و در دولت سیزدهم به عدد قابل قبولی دست پیدا کردیم، ادامه داد: سال ۱۴۰۰، ۱۵۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات خط اعتباری به کشاورزان اختصاص پیدا کرد که در این راستا یکهزار و ۳۱۴ دستگاه انواع ماشین آلات کشاورزی بین کشاورزان توزیع شد.
نادری اظهار کرد: سال گذشته ۱۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای خرید ۶۵۷ دستگاه انواع ماشین آلات کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
رییس اداره فناوری های مکانیزه جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: ضریب مکانیزاسیون در سال ۹۹ حدود ۳.۳۱، سال ۱۴۰۰ حدود ۳.۴۲ اسب بخار در هکتار و سال گذشته به ۳.۴۶ اسب بخار در هکتار رسید که نشان میدهد در این روند افزایش داشتیم.
این مسوول کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها سبب شد درجه مکانیزاسیون در کشت پاییزه و دیمزار به عدد خوبی برسد، گفت: استفاده از پهپادهای کشاورزی در اراضی یکی از فناوریهای نوینی بوده که در استان مازندران توسعه خوبی داشته است.
استفاده از فناوری های نوین برای کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی از رویکردهای وزارت جهادکشاورزی است ، پهپاد سمپاش یکی از تکنولوژی های نوین است که با استفاده از آن می توان در مدت کوتاه، حجم زیادی از مزارع را سمپاشی کرد.
استان مازندران بنابر امارهای رسمی حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری و باغی دارد که سالانه به طور متوسط هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول از ان بردا شت می شود.
نظر شما